Speltips HK Eskil - Ricoh HK

Sport: Handboll
Spelstopp: 2012-11-16 19:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.65
Tips: 1
Gårdagens rek satt. Tumba vann med enkla 24-31 mot Lindesberg som jag trodde. Även idag tipsar jag om handboll och Allsvenskan.

Det här spelet har jag väntat in oddsen på sedan Måndags. Varför?

Eskil kommer spela med Alexander Karlsson som gör sin första match den här säsongen. Vem är det? En f.d juniorlandslagspelare som spelat i Elitserien med Guif och varit med i HK Eskils talangfulla -90 kull. En spelare som är riktigt bra och har tränat på ett bra tag nu. En väldigt bra förstärkning. Han var tongivande i div.1 förra året och tog paus när Allsvenskan drog igång och tränare lätt endast.

HK Eskil har även enligt mig Allsvenskans bästa målvakt i form av Daniel Johansson. Han hade anbud från RIK och Kristianstad innan denna säsong men valde HK Eskil tillsammans med sin bror Micke Johansson.


HK Eskil kan bli utan sin H6 som kan ha skadat sig, Kim Karlsson. Men inget jag har 100% information om just nu. Kan återkomma imorgon. Bakom honom finns en talangfull kille föd 1995. Dock kan Alex eller den andra H9 Perneheim vikariera på H6 utan problem.

Ricoh kännt som ett hobbygäng men ska inte underskattas, har flera bra spelare men de flesta känns avdankade. De kan blanda och ge men tror att de åker på förlust mot ett taggat Eskil. Visst finns det bra namn där, bland annat Auer, Niklas Johansson och Båverud. Men laget är oseriöst, tränar inte regelbundet och latjar. Mirakel att de spelar i Allsvenskan egentligen om ni frågar mig.

HK Eskil ser det här som en måstematch, man kommer från en förlust mot OV där man haft ledning till sista 10 minuterna. Snöpligt men väntat, man räknade inte med poäng där.

Jag tror Eskil dra längsta stråt i Eskilstuna Sporthall framför runt 300 personer på denna fredagskväll. Daniel Johanssons spikar igen och Alex tar tag i det här i sin "debut". Rasmus Nilsson född 91- tror jag kan göra en bra match med sin offrande spelstil som kan passa på dessa herrar.

-1 finns till 1.85 på SS.

Jag spelar -1,5 imorgon på bet365 dock när oddsen kommer ut.

Lycka till vid rygg!MVH

Ivaro

EDITERAD 2012-11-16 01.10:42
Spela på HK Eskil - Ricoh HK hos Svenska Spel
Spela nu
Ivaro - 16 November 2012 - 01:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sillen2k - 2012-11-16 16:21

Bra rek igår och bra rek idag! Helt rätt!!

Får ta och kanske ta och backa på mitt tidigare uttalande om Rex där, jag slutade spela med laget i Januari och då sköt han som en tant. MEN tittar man på målen från igår så har det tydligen ändrats. Caperiotumba: Rex Blom 6, Rasmus Johansson 6, Tobias Rosengren 5, Henrik Olsson 4, Victor Skillhammar 4, Sebastian Johansson 2, Nicklas Andreasson 2, Emil Frend 1, Oliver Ischt 1

Även Tobbe verkar har gjort någor produktivt denna match!

Vad gäller dagens rek så kan jag inte säga mycket annat än helt rätt ! Richo är inte helt lätta att möta pga av väldigt mycket rutin! DOCK så ska Eskils lite yngre killar kunna springa sönder detta trötta Richo.

Mitt spel ligger på Eskil -1,5.

Kul att se lite handbollsrekar!

samppa - 2012-11-16 09:32

stort tack för tumba!

Eskil känns bra . Måste ju vara rejält taggade idag. Hakar på där.

svs är marknadshöggst kvar på 1.65

mvh

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: