Speltips

Speltips Sunderland-QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-27 20:45 Spela här

Speltips Sunderland-QPR
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.73 Speltips: X2
2012-11-27 20:45 Sunderland-QPR X2 1.73 RalleArvid

Ledsen för att detta blir en betydligt kortare rek än vanligt då jag är under tidspress nu. Men jag ska försöka summera de mest essentiella faktan som gör att jag tror på viss QPR-framgång ikväll.

QPR har fått ytterligare några dagar med sin nya manager Harry Redknapp.

Sunderland saknar tre otroligt viktiga spelare i Lee Cattermole, Brown och John O’Shea. O’Niell har också meddelat att han har ett par andra osäkra kort på grund av skador.

Jag är övertygad om att Harry är rätt man för att få QPR på rätt köl och efter den tuffaste av alla matcher, United borta i premiären, så har han både fått lite mer tid på sig och framförallt en betydligt enklare uppgift.

Förutom en nytändning i form av ny manager och nytt hopp får QPR dessutom tillbaka sin kapten Ji Sun Park.

Sunderland har bara vunnit 2 matcher på sina senaste 20 i Premier League. QPR har visserligen ingen bättre statistik eller form men det känns som att när Sunderlands trend pekar nedåt så pekar QPR:s uppåt. QPR har dessutom kunnat identifiera sig med krisen och nedflyttnings-hot under en längre tid medan denna situation för Sunderland är något av en chock.

Hade matchen spelats på Loftus Road hade jag satsat hårt på den raka ettan. Nu är det uppe i Sunderland och krysset känns överhängande men jag tror inte QPR förlorar idag.

1.73 finns på nätet för X2 (asian HCP) och får ses som klart godkänt.

Lycka till lads!
@RalleArvid

RalleArvid - 27 November, 2012, 11:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2012-11-27 15:56:35

15 Engelska matcher på lången. Endast en match befanns värdig en förutsägelse, och på denna enda match har två inlägg motsatta uppfattningar. Men nästa tisdag kommer 15 nya matcher!

bagayoko - 2012-11-27 15:08:16

Vet inte riktigt hur stort tillskott Ji Sung Park kommer visa sig vara, men det här en match som QPR bara ska ta minst ett poäng ifrån. Senast mot United ledde dem rättvist mot United, men två slarviga misstag vid fasta situationer ställde till allting. Tror tom att Redknapp kommer lyckas leda dem till seger här.

Mankan - 2012-11-27 11:55:42

Älskar dina rek. Dock har jag kollat lite på Sunderland de senaste matcherna. Tycker de börjar hitta farten igen i anfalls spelet Sessengnon börjar hitta målet igen tror faktiskt att Sunderland tar 3 poäng på hemmaplan här.