Hallå,

Jag har kopierat följande text från Youbetbloggen.

"Att möta Catania på bortaplan är sällan enkelt.
Men ikväll har Milan ett perfekt läge - för hemmalaget har en hel del problem.
I förra omgången föll Catania tungt vann i säsongens första sicilianska derby mot Palermo. Men det var inte bara en tung prestigeförlust. Laget tappade samtidigt flera viktiga nyckelspelare:
Anfallaren Gà³mez är avstängd precis som mittbacken Spolli. Sedan finns det skador på Biagianti, Izco, Capuano, Potenza och Sciacca.
Därmed saknas det alltså sju spelare och av den anledningen tvingas tränare Rolando Maran plocka upp två spelare från Primavera-laget.
Milan dras som vanligt med skador, men har en mycket bredare trupp och kommer från en respektingivande 1-0-seger mot Juventus.
Den segern gav både självförtroende och arbetsro för ett lag som saknar Zlatan Ibrahimovic extremt mycket.
Men nu tycks skytteligaledaren Stephan El Shaarawy vara i toppform så ”Ibras” tomrum kanske kanske håller på väg att fyllas. I alla fall lite…
bet365 bjuder 2,25 för tvåan och det tycker jag känns som ett klart spelvärt odds med tanke på Catanias form och läge i truppen.
…
Troliga startelvor:
Catania (4-3-3): Andàºjar; àlvarez, Legrottaglie, Bellusci, Marchese; Lodi, Almirà³n, Salifu; Castro, Bergessio, Barrientos

Milan (4-3-3): Amelia; De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant; Montolivo, De Jong, Nocerino; Robinho, Boateng, El Shaarawy
…"

Jag kikade på lite spelalternativ och hittade ett odds på 1.75 på Marathonbet för att Milan minst skall vinna en halvlek. Detta klarar dem av utan tvekan då de haft väldigt lätt att vinna minst en halvlek mot topplagen Napoli (0-2 i andra halvlek) samt vinst mot Juventus. Ett skadedrabbat Catania kommer inte att kunna stå emot Milan i två halvlekar .

This is the stats tab
This is the post tip