Speltips

Speltips Newcastle - Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-03 21:00 Spela här

Speltips Newcastle - Wigan
Land: England Liga: PL
Odds: 1.44 Speltips: DNB Newcastle
2012-12-03 21:00 Newcastle - Wigan DNB Newcastle 1.44 Profil

Jag har bestämt mig att i framtiden försöka spela mest DNB, tycker det lönar sig. Visserligen är inte oddsen alltid höga men det känns som att man vinner där lättast.

Nåja, nu om matchen.

Tittar man på Newcastle's lag som blir man lite chockad av den bedrövliga formen, inte en seger på dem 5 senaste! 0-1-4 med 3-8 i målskillnad.
Skadelistan ser farlig ut och man har spelare som Shola Ameobi, Hatem Ben Arfa, Yohan Cabaye, Dan Gosling, Gabriel Obertan, Ryan Taylor, Steven Taylor och Haris Vuckic otillgängliga.

Men trots det kan man ställa upp med ett bra lag.

Krul - Santon, Coloccini, Williamson, Simpson - Gutierrez, Tiote , Anita, Sa. Ameobi - Ba, Cisse.


Det som lockar till detta spel är att även Wigan har många borta och dom har betydligt tunnare trupp än Newcastle! Dessutom har formen varit sisådär 2-0-3 5:9 i målskillnad.

Gary Caldwell, David Jones, Miyaichi, Ivan Ramis, Albert Crusat, Ben Watson, Shaun Maloney och Antolin Alcaraz, där de två förstnämnda är tveksamma till spel, medan resten garanterat missar matchen.

Känns som att islossningen för Skatorna ska komma nu. Finns inget bättre läge. Detta kan ni använda som dubbelvirke eller bara lasta rejält. Du får ju trots allt pengarna tillbaka vid oavgjort.

Grazie !

Profil - 03 December, 2012, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!