Speltips

Speltips Bastia–Marseille

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-12 21:00 Spela här

Speltips Bastia–Marseille
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2,20 Speltips: 2
2012-12-12 21:00 Bastia–Marseille 2 2,20 Jonas O.

En resa till Korsika är en mardrömsresa för de flesta av de franska lagen. Hemmapubliken är smått fanatisk och gör nästan var som helst för att får Bastia att ta minst en poäng. Men i derbyt mot Ajaccio gick publiken för långt och nu tvingas Bastia spela sin hemmamatch mot Marseille inför tommaläktare.
Jätteplus deluxe som Holm skulle uttryckt.
Bastia har på slutet fått med sig två 0–0-matcher och har ställt upp för varandra och verkligen kämpat hem poängen. Kredd för det. Men nu inför tomma läktare tror jag att det inte räcker hur mycket än laget försöker. För Marseille, som får tillbaka sin bästa spelare André-Pierre Gignac i truppen samt Rod Fanni och André Ayew från avstängningar, är för bra och för suget här.
Att Marseille, som skuggar PSG i tabbellen, föll senast hemma mot Lorient berodde på ett oerhört klumpigt agerande av Charles Kaboré. Han drog på sig rött kort, straff för Lorient och 0–1. Till den situationen hade Marseille haft fullständig kontroll på spelet.
Marseille är i samma läge som PSG i går man måste bara vinna den här matchen för att få tätkänning i tabbellen igen. Det tror jag att ett revanchsuget L'OM gör med Gignac (hoppar in?) och Rémy som målskyttar.

Skador:
Bastia: Sylvain Marchal, Yannick Cahuzac, Matthieu Sans, Salim Moizini, Francois Marque. Florian Thauvin (avstängd).
Marseille: Souleymane Diawara, Senah Mango. Benoit Cheyrou och Kaboré (båda avstängda)

Matchtrupper
OM: Mandanda, Bracigliano - Abdallah, Fanni, M'Bow, Mendes, Morel, N'Diaye, N'Koulou - Abdullah, Amalfitano, A. Ayew, Barton, Raspentino, Valbuena - J. Ayew, Gignac, Rémy.

Bastia: Novaes, Bonnefoi - G. Angoula, Choplin, Harek, Vannuci, Cioni - Yatabaré, Ab, Keita, Rothen, Palmieri, Kharzi, Sablé - Ilan, Barbato, El-Azzouzi, Maoulida, Modeste.

Mitt spel: Marseille vinner matchen. Odds: 2,20, bet365 .

Jonas O. - 12 December, 2012, 09:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2012-12-12 16:09:15

Intressant... Har redan spelat överspelet till 2.0 i och med att Bastia har gått över linan 13 av 16 gånger med ett hemmasnitt på nästan 4 mål! Hade dock inte koll på publiksituationen... Blir till att komplettera med tvån och kanske Marseille över 1.5..

Pettson - 2012-12-12 15:25:34

Fint Jonas, hade aldrig rört match med fans på napoleonön. Tar en rygg och hoppas dina spel fortsätter generera. Tack!:)