Speltips

Speltips West Brom-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-12-16 17:00 Spela här

Speltips West Brom-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.73 Speltips: BLGM
2012-12-16 17:00 West Brom-West Ham BLGM 1.73 RalleArvid

Tyvärr höll inte Wigan hela vägen in i kaklet igår och all heder till Norwich som fortfarande befinner sig i trans. Glädjande dock att Wigan återigen befinner sig i nedflyttnings-zonen där de hör hemma, eller rättare sagt, de hör hemma i nedflyttnings-regionen i Blue square Premier division eller något.

Idag är det dags för the bastards in claret and blue att spela igen och det är dags för dem att åka upp till Birmingham, jag är inte på plats för en gångs skull men ska bege mig till Essex för matchen så jag är nästan på plats kan man säga. En ganska hård kväll igår gör at jag är lika illa tilltumlad som truppen i West Ham där endast 14 spelare är fullt friska.

De som möts är två lag som började säsongen fint men som har dippat en del på slutet, West Ham har bara en seger på sina fem senaste och West Brom har tre raka förluster. Båda lagen känner att detta är en match som kan plockas poäng ifrån dock och det kommer föra med sig en optimism och en tro på offensiven snarare än en rädsla och dåligt självförtroende.

West Ham har gjort mål i samtliga 17 matcher utom tre denna säsong och det mot såväl bra motstånd som mot svagare och det även på bortaplan såväl som hemmaplan. Exakt samma facit gäller för hemmalaget West Brom som tagit lika stora och imponerande skalpar som West Ham hittills under säsongen.

I West Bromwich saknas dessutom målvakten Ben Foster vilket talar för bortamål trots att Hammers saknar en hel del spelare framförallt i de offensiva leden. Men för oss som känner till West Ham väl vet att målen inte alltför ofta kommer från anfallsspelare utan snarare från mittfälts och försvarsspelare som letar sig upp i andravågor och på fasta situationer.

Bortsett från United borta har det blivit mål för båda lagen i alla de senaste fem av West Hams matcher. West Brom har misslyckats att göra mål i de två senaste matcherna men det mot svårare motstånd att få hål på än West Ham hemma (nämligen Stoke och Arsenal borta), innan dess har det varit målrikt både framåt och bakåt med de flesta matcherna innehållandes mål i båda kassarna.

Senaste säsongen då lagen låg i samma division, nämligen Premier League slutade de båda mötena 3-3 och 2-2, resultat som jag inte finner osannolika heller idag. Krysset känns tämligen troligt men jag väljer att lira båda lagen att göra mål till det helt godkända oddset 1.73 på bet365 .com

Lycka till lads.
/@RalleArvid

RalleArvid - 16 December, 2012, 10:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!