Speltips: Dart-VM

Sport: Annat
Spelstopp: 2012-12-17 20:00
Land: England
Liga: Dart-VM
Odds: Olika
Tips: 1X2 Ö/U Osv
Hej!

Gårdagen såg mycket bra ut för min del när jag tipsade om Richardson +2.5 set mot Andy Hamilton, och Van Barneveld -1.5. Båda satt, vilket givetvis var mycket skönt. Tungt för min del dock när jag på slutet gick in med allt jag hade kvar på kontot på Gary Anderson att vinna med 3-0 mot Jani Haavisto. Med facit i hand så är det inte så mycket att göra åt. Finnen spelade nog sitt livs match, och var otroligt jäkla bra. Han pressade Gary Anderson väldigt hårt, och knep också ett set.

MEN! Nya tag idag!

Här följer en liten genomgång om hur jag planerar att lägga mina spel i kvällens dart:

Peter Wright-Aaron Monk

Detta är en match som jag tror mycket väl kan bli jämn. Om jag skall vara riktigt ärlig så har jag ingen bra koll på Peter Wright som enligt oddsen är favorit. Men kollar man på hans senaste matcher har han hunnit med att: Förlora med 6-10 mot Huybrechts, vilket inte är så mycket att säga om, vunnit mot Wayne Jones som är en rätt begränsad spelare och också vunnit mot Colin Lloyd.

Hans motståndare för kvällen är Aaron Monk, en ung kille. Jag såg Aaron kasta för ca 1 månad sen, och det är en MYCKET spännande kille. Om han har en normal kväll, så har vi en bra och jämn match att vänta. Monk har i år vunnit mot John Part, James Wade, Vincent Van Der Voort och Andy Hamilton, så att den unge killen från England besitter kvalité är det inget snack om.

Mitt Spel: Aaron Monk att vinna matchen @ 2.20, och den fege kan välja Aaron Monk +1.5 set dvs ta 2 set eller fler @1.60

Mark Webster-Ian White

En rätt så tråkig match på förhand, men som bör bli jämn. Här kommer jag att spela Ian White, som är en rätt så duktig spelare. Mark Webster besitter en kvalité som är hög ibland, men i år har han inte hittat den formen, och då är han inte bra alls.

Därför lirar jag (Ingen hög insats) Ian White att vinna @1.75

James Wade-Hudson

Den gamle gode James Wade, vad har hänt med honom egentligen? I år är han en skugga av sitt forna jag, och han har kämpat med en del hälsoproblem. Ibland under matcherna är han riktigt bra, för att sen tappa. Dvs han är riktigt ojämn i matcherna. Jag tror att han vinner dagens match, men inte så stort.

Hudson har jag ingen bra koll på heller, men jag såg att han för någon månad sen mötte Van Gerwen med facit förlust 4-6, och det är inget att skämmas för, speciellt inte eftersom Van Gerwen kanske är världens hetaste dartspelare, (Bortsett från Van Barneveld om han kostar som igår, vilket var en riktigt bra insats).

Så jag tror att Wade vinner matchen med kanske 3-1/3-2, och tror alltså att Hudson kniper minst 1 set, och spelar därför: Hudson +2.5 set @ 1.62

Lycka till om ni ryggar =)
  Dart-VM
Spela på Speltips Dart-VM
mattias77 - 17 December 2012 - 16:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
17:30  Djurgårdens IF - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
3.35
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming