Speltips

Speltips Troja v Asplöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-01-03 19:00 Spela här

Speltips Troja v Asplöven
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1,95 Speltips: Över 5,5 mål
2013-01-03 19:00 Troja v Asplöven Över 5,5 mål 1,95 holms

Överspel i hockeyn nuförtiden (finns linor ned till 3,5 i dessa hockeytider) är väl i normala fall rätt vanskligt. Men det gick ju bra senast (Troja inblandat även då) så jag spelar vidare på den strängen även här.

Senast lagen möttes i Ljungby, den matchen minns jag utan och innan.
Hade själv spelat hårt på en hemmavinst och följde allt som skedde via en direktrapport på någon lokalblaska hemmahörandes i mörka Småland.
5-4 slutade matchen, och inte bara det att det blev hela nio mål, Asplöven borde gjort ett par kassar till då Conny Strömberg själv brände några bra lägen OCH även hans lagkamrater på öppna passningar från författarens klubba. Målchanser högt och lågt. Åt alla håll.

Och när lagen möttes senast, fast då uppe i Haparanda, ja då var det dags igen. Inte för samma lag att bärga tre poäng, nej, utan för en match fylld av målchanser.
5-2 till Asplöven den gången, men det var i underkant, åt båda hållen.
Vet inte vad som gör det, men när dessa två spelstilar möts, det leder till fler öppna målchanser än vad ett normalt snitt säger. I alla fall vad vi fått sett hittills.

Sedan finns det förstås en annan aspekt också att ta in, något som också talar för överspelet.
Tre lag i hockeyallsvenskan har just nu släppt in över 100 mål.
Att jumbon Karlskrona är en, det är självskrivet, men sedan är det ovannämnda gäng som finns med i den inte så smickrande kolumnen. Så, läck gärna fortsättningsvis, inte mig emot.

Överspelet har löst sig utan bekymmer i de två senaste. Förstår inte riktigt varför vi inte skulle få se något liknande idag, faktiskt.

1,95 är trevligt - bet365 ------- Klicka där för ny bonus

holms - 03 Januari, 2013, 01:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!