Speltips

Speltips Crystal Palace-Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-05 16:00 Spela här

Speltips Crystal Palace-Stoke
Land: England Liga: FA Cup
Odds: 3.00/1.58 Speltips: 1/1X
2013-01-05 16:00 Crystal Palace-Stoke 1/1X 3.00/1.58 RalleArvid

Heart inte bara kunde utan BORDE vunnit min senaste rek till 2.20 i Edinburgh-derbyt. Jag såg hur kommentarerna gick lite på planket och ni alla som såg matchen var inne på min linje: OFATTBART! Nu innan jag beger mig till Upton Park för stort FA-cup-möte mot Man United och återkomst för fina Joe Cole passar jag på att dela med mig av ett riktigt fynd i mina ögon.

Jag hade detta spel klart för mig redan innan jag kikade in oddset. Jag trodde faktiskt till och med att Crystal Palace skulle vara knappa favoriter och ändå hade jag tänkt spela på en framgång för laget. När man nu ser att den raka ettan står i över 3x så blir jag både chockad och lycklig.

12 matcher utan nederlag för Crystal Palace på hemmaplan och bland dessa är 8 segrar och 6 utav dessa med fler än 1 mål. Man spelar ofta oerhört frejdig och knock out-baserad fotboll och har en offensiv kvalité som hör hemma i den övre halvan av Premier Leagues tabell.

Stoke har EN(!!!!) seger på sina 15(!!!!) senaste bortamatcher och ja, jag hickade verkligen till när jag fick se oddsättningen nu när man åker till en uppflyttningskandidat från Championship som dessutom har en oerhört stark hemmaform. Stoke är liksom inget lag som varken vinner mot Degerfors eller Manchester United med 5-0, man för inte ens matcher mot Ödeshög, )men man förlorar sällan heller med 5-0 mot något lag).

Crystal Palace är enligt mig (jag har sett dem ett par gånger) med det självförtroende man spelar med för tillfället ett habilt Premier League-lag. Inte top10 kanske men heller inte solklar nedflyttningskandidat och hade man bytt plats med exempelvis Reading eller Wigan nu hade man absolut inte presterat sämre än dessa över 38 matcher i Premier League.

I FA-cupen kan precis allting hända, jag menar ALLTING och om Palace ordnar ett omspel eller till och med vinner detta möte direkt på hemmaplan mot Stoke så är det långt ifrån den största skrällen som dagen kommer bjuda på.

Senast lagen möttes var visserligen för ett par år sedan men då vann Crystal Palace med 2-1 på bortaplan och innan dess har Stoke haft det tämligen tufft borta mot Palace, men det är som sagt ett tag sedan och kanske inte alltför mycket att dra växlar från. Inte lika mycket som kvalitén och motivationen är åtminstone, och den pekar enligt mig i Palace riktning, och då är det bara att kliva in när man erbjuds detta odds.

3.00 för den raka 1:an på bet365 medans 1.58 för 1x (asian hcp) bjuds för den lite mer försiktiga.

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 04 Januari, 2013, 20:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2013-01-05 14:16:20

Okej då hade jag tur att X satt mellan Hearts och Hibs, såg själv inte live men kryss kändes som sagt troligt innan matchen.

Jag gillar Crystal Palace men det är cupmatch och motståndet är svårslagna Stoke så jag skulle inte röra raka ettan här heller. X känns bra här också.

DJ_Latino_ - 2013-01-05 14:10:53

Satsar stoke på cupen?
laguppar?