Speltips Bayern-Greuther Fürth

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-01-19 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1.55
Speltips: Mål före minut 30:00
Spela på Speltips Bayern-Greuther Fürth
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Mål före minut 30:00
Den röda maskinen har som bekant varit helt överlägsna under säsongen och har blott en ligaförlust på 17 matcher. Lagets enda förlust kom i slutet av Oktober då Leverkusen helt orättvist (sett till spel och målchanser) vann med 2-1. Bayern toppar Bundesliga nio poäng före just Leverkusen med den förkrossande målskillnaden 44-7. Under vinteruppehållet har Bayern slaktat allt motstånd. 4 träningsmatcher. 4 vinster. 14-0 i målskillnad.

Jupp Heynckes har en komplett trupp att tillgå med undantag för långtidsskadade Holger Badstuber.

Nykomlingen Greuther Fürth har haft en väldigt jobbig höst där laget bara skrapade ihop 9 av 51 möjliga poäng. En sådan skral poängskörd belönas givetvis med jumboplatsen som laget delar med svaga Augsburg. Till dagens match har Greuther Fürth kännbara avbräck då mittbacken och tillika lagkaptenen Mergim Mavraj är avstängd. Lägg där till att ordinarie vänsterbacken Heinrich Schmidtgal och mittfältaren Edgar Prib är skadade. På skadelistan finns även Sebastian Tyrala, Michael Hefele och svenskbekantingen Nikola Djurdjic.


Stackars Greuther Fürth säger jag bara. Det skiljer 33 poäng och 54 plusmål till Bayern Münchens fördel och vi har bara spelat 17 omgångar. Bayern kommer naturligtvis sätta gasen i botten från start inför sin hemmapublik. Första målet kommer innan klockan visar minut femton och sen rullar det bara på för den tyska suveränen.


Det har blivit mål före minut trettio i 10 av Bayerns 14 tävlingsmatcher på Allianz Arena denna säsong. Nu väntar jumbon som dessutom är defensivt försvagat. Jag blev förvånad att Unibet har satt en sån hög lina. Ex så har bet365 minut 22 och Nordicbet har minut 28 till samma odds.
Spela på Bayern-Greuther Fürth hos Unibet
Killer - 19 Januari 2013 - 05:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: