Hejsan! Första reken här gick inte alls såsom jag väntat mig utan Metz förlorade mot Bastia borta. Kanske inte så rättvist resultat men absolut inget spel för seger av Metz, oavgjort skulle varit de rätta resultatet...

Nu till dagens spel och det finner vi i Championship i England, Leeds United vs Bristol C.

Leeds ligger på en stabil 11:e plats med 38p i ligan medans Bristol ligger sist med 22p, dock med en match mindre spelad än lagen ovanför så helt borta är man inte. Dock så tror jag att dom kommer få de tufft idag, senaste matchen var hemma på Ashton Gate Stadium emot ligatvåan Leicester och dom fick storpisk med 4-0 och Leicester spelade stundtals ut Bristol.

Leeds däremot spelade borta i FA-cupen emot Birmingham och vann med 2-1 efter vändning efter HT med två snabba mål inom 6minuter. Matchen innan det fick dom stryk mot Barnsley borta med 2-0. En match som Barnsley körde över Leeds, kunde mycket väl slutat 4,5-0 till Barnsley. Det gör att jag tror vi kommer få se ett heltaggat Leeds som bara ska vinna hemma på Elland Road.

Leeds har 8-2-3 hemma alltså totalt 26p av 39möjliga där förlusterna kommit mot Hull,Birmingham och Watford. Senaste förlusten i Championship var mot Watford och det var den 10 November. Alltså är Leeds obesegrade hemma i ligan i mer än två månader, det känns inte som att den trenden kommer brytas.

Bristol City då? Hur är dom borta? Jo, dom har 3-2-8 och är ett av ligans sämsta bortalag. Senaste segern kom borta mot Sheffield W med 3-2 efter två sena mål i 85:e och 87:e minuten den 8 december.

Detta känns som upplagt för Leeds seger och jag spelar det till finfina oddset 1.85.