Speltips AIK v Warberg IC

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-01-28 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 3,20
Speltips: 1
Spela på Speltips AIK v Warberg IC
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Otrolig jämn match på förhand i mina ögon. Tv4 rullar ut tv-mattan och matchen sänds inför det svenska folket. En match som gäller mycket för båda lagen, inte minst för hemmalaget AIK.

AIK börjar närma sig slutspelsstrecket mera. Man fick en rejäl höjare efter att ha slagit topplaget Pixbo senast med 4-3. Otroligt stark laginsats även om förstafemman låg bakom samtliga mål. Kim Nilsson (16+19) var involverad i samtliga mål och stod för 1 mål och 3 assist. Han tillsammans med Karl-Johan Nilsson (13+15) bildar ett giftigt anfallspar. AIK´s juniorfemma har fått mer förtroende på senare tid och har gjort det bra. Man har inte jättemånga som levererar i laget utan man har vissa som levererar mycket. Dessa kommer få mycket speltid. Positivt är att man tillhör lagen som släpper in minst mål i serien. Det beror mycket på bra försvarsspel men framförallt landslagsmålvakten Patrik Åman som är ruskigt bra där bak.

Warberg hade galet flyt senast som fick med sig en pinne borta mot Storvreta. Underläge 4-2 med 3 minuter kvar och matchen. Då fick man en utvisning emot sig med lyckades med bedriften att göra två mål(!) under detta boxplay. Till denna fight har man två tunga avbräck i den finska storstjärnan Tero Tiitu och målsprutan Magnus Svensson. Genom dem två tappar man otroligt mycket i det offensiva spelet. Linus Henriksson (9+10) ser jag som det största hotet. Visst, Warberg har bredare trupp än AIK. Men det är många spelare som inte är på sin högsta nivå för tillfället. Att kylskåpet Henrik Olofsson levererat in 15p är för mig en gåta. Henriksson och Emanuelsson är giftiga framåt. Backen Eskelinen och Hadelund måste hålla hög nivå för att lyfta Warberg.

Ett AIK som verkligen är på uppåtgång ska ha en fin chans här. Fungerar första femman så har man mycket att hämta här i mina ögon. Oddset 3,20 är alldeles för högt i en på förhand jämn fight. Hade hellre sett 2,15 som ett korrekt odds. Klart spelvärde här och därför väljer jag att spela 3 units till 3,20 hos Nordicbet.
Spela på AIK v Warberg IC hos Nordicbet
IB. - 28 Januari 2013 - 00:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: