Speltips

Speltips Galatasaray–Schalke 04 – till kvartsfinal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-20 20:45 Spela här

Speltips Galatasaray–Schalke 04 – till kvartsfinal
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 2,42 Speltips: Galatasaray
2013-02-20 20:45 Galatasaray–Schalke 04 – till kvartsfinal Galatasaray 2,42 Kallberg

Schalke 04 gjorde det bra i höstas då man gick obesegrat från gruppen och bland annat slog både Arsenal och Olympiakos på bortaplan. Sedan dess har dock tränaren Huub Stevens lämnat och ersatts av Jens Keller och vårsäsongen har inletts allt annat än lovande. Efter tveksamma insatser mot Hannover, Augsburg och Greuther Fürth blev krisrubrikerna inte direkt mindre av den totala utspelningen mot Bayern München.

En del skador stör fortsatt och bland andra Huntelaar, Afellay och Uchida förväntas missa första matchen. Sålde Holtby har lämnat ett stort tomrum efter sig, andra viktiga spelare som mittfältsduon Neustädter och Jones är formsvaga och hela defensiven har sett minst sagt förvirrad ut på slutet. Även om laget kanske tar sig samman och presterar i närheten av normal nivå, så tycker jag inte att Schalke ska vara klar favorit till att ta sig vidare från detta dubbelmöte.

Galatasaray imponerade i gruppspelet under hösten då man trots ett par sämre insatser på hemmaplan gick vidare efter tre avslutande vinster och bland annat stod för två starka matcher mot Manchester United.
Med januariförvärven Wesley Sneijder och Didier Drogba ser laget riktigt intressant ut och man har goda möjligheter att slå ut ett kris- och skadedrabbat Schalke.

Oddset på Galatasaray till kvartsfinal har sänkts något de senaste dagarna men 2,42 hos Nordicbet är fortfarande riktigt spelvärt och jag gör ett tidigt spel då oddset förmodligen kommer att sänkas än mer
till nästa vecka.

Kallberg - 12 Februari, 2013, 22:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-02-20 07:41:30

Framförallt kom tomrummet efter holtby tack vare att fuchs funkat så bra ihop(spelade även i mainz när H var på lån)
Tycker inte alls fuchs haft en bra trend. Med det sagt tror jag vi är lite oddsblinda och jag kommer förmodligen spela X. Välspaltade tankar från dig som alltid(!)

Martic - 2013-02-12 23:23:24

2.45 på Unibet *