Speltips

Speltips Handboll sista omgången

Sport: Handboll Spelstopp: 2013-03-19 19:00 Spela här

Speltips Handboll sista omgången
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 5,49 Speltips: dubbel (samma match)
2013-03-19 19:00 Handboll sista omgången dubbel (samma match) 5,49 Psykologen

Ikväll spelas sista omgången i handbollens elitserie. Det har redan rekats på två håll här om den sista omgången och jag skall försöka att inte upprepa vad dessa kloka rekare redan har skrivit.

Istället vill jag uppmärksamma er på att bet365 erbjuder oss att råna dem lite extra genom att spela dubblar på samma match. Vad menas nu med det?

Jo, t.ex. spelar Hammarby borta mot Lugi. Laget skall åka ner till Lund för en betydelselös match. Man säkrade slutspelsplatsen efter en heroisk insats mot Kristianstad senast. Lugi är klara seriesegrare och ett klart mer stabilt och kompetent lag än Bajen. Hammarby har ett otroligt hjärta och har överpresterat redan genom att ta sig till slutspel. Det finns en faktor till och det är att direkt efter matcherna ikväll så skall det meddelas vilka klubbar som får elitlicens inför nästa år. Som ni säkert känner till så hänger Bajen på gärsgårn om de ska få licens eller ej. Slutspelsplatsen med de intäkter det innebär kan möjligen vara en räddning. Kanske kan fansens insamlingar, t.ex. i samband med bandyfinalen i söndags hjälpa? faktum kvarstår dock att Bajenspelarna kan ha annat än en betydelselös match mot ett klart bättre lag i huvudet och då finns det risk att det rinner iväg målmässigt!

Hos B365 kan man spela en dubbel med antal mål och handikapp i samma match!

T.ex. en dubbel:

Lugi -6,5 @ 2,52

och

Över 53,5 mål @ 2,18

Dubbeln ger 5,49 ggr smeten.

Min tes är att ett ofokuserat Bajen låter siffrorna dra iväg med fokus på det besked som skall ges efter matchen och då sitter så att säga två spel i ett.

Den djärve kör högre linor och den försiktige lite lägre. Kör hellre en högre lina på Lugis seger än totalspelet, då Bajen kanske inte producerar hur mycket som helst framåt.

Är man ännu mer djärv så finns det två banker som redan är rekade här, dvs Kristianstad och Sävehof. Exempel på en skön fyrling:

Lugi -7,5 @ 2,97
Över 52 mål @ 1,79
Sävehof -3,5 @ 1,68
Kristianstad -5,5 @ 2,18

Totalodds 19,62

Reken är alltså att köra ett antal olika kombinationer av dessa matcher för att få bästa odds och att gärna kombinera samma match med siug själv så att säga!

Kommentera gärna och rygga på egen risk!

Vad sägs om 31-24 till Lugi och båda spelen är hemma?

Psykologen - 19 Mars, 2013, 15:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mrjoker - 2013-03-19 15:56:07

Bra rek , låt nu denna handbollskväll börja!!