NHL bjuder på ännu mer idag. 3 andra spel lirar jag.

Wild RAK 2.65 borta mot Dallas Stars MEDEL
Stars är väldigt upp och ner och har vunnit 3 / 6 senaste hemma, 3 / 5 senaste overall. Wild har verkligen kommit igång och levererar (PING Micke Forsberg som trodde på dom innan säsongen, fortsätter det är det bara att ta av hatten och buga :) ). 5 raka segrar där alla har kommit med 2 måls marginal. 4 Raka på bortaplan också där den första av dessa kom efter straffar, resten också med två måls marginal. Riktigt överodds på Wild så det måste jag ta medel känner jag.

Oilers - Predators över 5.0 1.80 MEDEL
Oilers är målglada och kan producera mycket själva såväl som Dubnyk/Khabibulin kan släppa till riktigt enkla kassa under en dålig dag. Oilers brukar hålla till runt linan och nu när den ligger på 5.0 får vi pengarna tillbaka vid 3-2.
Preds spelar helt fucked up konstigt på sistonde. Senast mot Jackets stod det 4-1 efter 10 minuter när linan låg på 5.0 (slutresultat 5-2) och man har gått över linan med marginal 4/5 senaste där den sista har blivit void. När linan ligger på 5.0 som är mycket generöst måste man bara hugga.

Redwings RAK 2.95 borta mot Coyotes. MEDEL
Coyotes har 5 raka förluster och på dessa har man mäktat med 3 mål framåt. Riktigt patetiskt med andra ord och det är svårt att hålla sig för skratt när man ser dom spela. Dock är Coyotes ett bra hemmalag och har vunnit 3 av de 5 senaste hemma.
Redwings har 4 av de 5 senaste segrar, varav 4 har kommit på bortaplan. 2 senaste kom mot otroligt hemmastarka Ducks med 5-1 och 2-1 vilket måste ses som väldigt imponerande. Varför skulle de inte klara av Yotes?? 2.95 är snuskigt högt och 2.15 på ML är mer än godkänt.

EDITERAD 2013-03-25 18.41:24

This is the stats tab
This is the post tip