Speltips

Speltips Juventus - Bayern Munchen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-10 20:45 Spela här

Speltips Juventus - Bayern Munchen
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 3.25 Speltips: Ö 3.5 Mål
2013-04-10 20:45 Juventus - Bayern Munchen Ö 3.5 Mål 3.25 Avispado

Det hände igår, och jag ser inte vad som ska förhindra att det händer idag igen.
Vi fick skåda en målkavalkad och matcher av CL-slutspelsintensitet.

För CL är ändå CL, och när det börjar dra ihop sig blir det ALLTID högintressant på ett eller annat sätt. Màlaga stod med ena benet och 4 tår i semifinalen och var bara minuter från att avancemanget skulle vara ett definitivt faktum. Turkarna bjöd även upp till dans hemma i sin krater mot Los Galacticos, och fick tacka adjö med en nätt hatt-vink.

Ikväll tar den Den Gamla Damen emot FC Bayern i returen, som förra veckan slutade med en komfortabel 2-0-vinst för tyskarna. Tyskarna, som stoltserar med sina yviga tempo-fotboll, har återfått spelrodret Javi Martinez som var avstängd till första mötet. Dock har man avbräck i skadade Toni Kroos men det ska inte ha någon större betydelse, även om jättebössan varit otroligt viktig för laget i år. Müller förväntas ta hans position i mitten, och Robben kliver in på Müllers kantposition istället (ja, ni hör ju själva). I övrigt är Bayern helt i fullt manskap.

Juventus då.. som lider av tunga avbräck i Vidal, Lichtsteiner (avstängda) och även Giovinco (skadade sig i helgen), ska försöka vända på steken. Hemmaplan för Bianconeri och vi vet alla hur otroligt starka Turin-laget är i sin egen borg. Om inte annat så spelar alltid italienarna för sin heder, och med hjälp från hemmafansen kommer de gå all-in ikväll.

Är väldigt säker på att även Bayern kommer göra det samma. Med offensiva y-backar i Lahm och Alaba, världens bästa ytter-duo i Ribery och Robben och en stekhet, utvilad Mandzukic på topp (vilade i helgen) känns det inte som att tyskarna kommer avstå sin spelidé som de så framgångsrikt demonstrerat.

Troliga startelvor -

Buffon
Bonucci, Barzagli, Chiellini
Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso
Vucinic, Quagliarella


Neuer
Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba
Martinez, Schweinsteiger
Robben, Muller, Ribery
Mandzukic

Jag tror defintivt tyskarna kommer lyckas näta MINST vid ett tillfälle ikväll, och ni som kan matte vet att Juventus vid ett sådant scenario måste göra minst 4 då man gick mållösa borta i första matchen. Juventus har defintivt möjlighet och kapacitet för att göra 4 mål, men det har Bayern Munchen också.

Så med tanke på Juventus utgångsläge, och Bayern Munchens maskineri, tror jag på en målrik tillställning ikväll, nu när det börjar dra ihop sig i CL-slutspelet och allt.
3.25 till över 3.5 mål i matchen anser jag vara av högsta spelvärde.
Mitt tips: 3-2.

Avispado - 10 April, 2013, 12:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!