Tigers vs Mariner

Detta är sanslöst. Mer felsatt lina har jag nog aldrig sett inom basebollen hitils. Doug Fister är en fullständigt fantastisk pitcher (2 vinster 0 förluster)
Han började med att släppa 3 run på på 6 hits under 5 innings mot Yankees. Det låter kanske inget märkvärdigt, men Yankees tigers är en av dom matcherna som taggar spelarna lite extra och Yankees är ju ritkigt bra offensivt vissa dagar. Han hade då 2 strikeouts.

I matchen efter så mötte han Toronto som är en av favoriterna i år (även om jag inte förstår det alls) och då släppte han 1 run på 8 hits under 8 innings. Han hade då 5 strikeout. 2 walks i första matchen mot en i den sedanste. jag tror hans form pekar åt helt rätt håll och jag förväntar mig 5-7 strikeots. Jag hade tagit för givet en lina på 5 strikeots och då hade jag inte brytt mig om att föreslå spelet men herrejesus(som inte finns) 2 alltså!
Mariners spelarna strikade ut mellan 5-8 ggr mot Texas startande pitchers i de 3 senaste matcherna.

Linan är på 2 strikeout. T.o.m. pengarna tillbaka på 2 strikeouts. Fattar ingenting. Han är i bra form och möter ett lag som inte är så bra på att slå. Han höll nollan mot dem förra året och kan göra det igen. Risken med strikeoutspel är ju bara om han blir skadad och måste bytas ut eller börjar så uruselt att han får bytas ut så kvickt att han inte hinner komma till 2 strikeouts, men det finns ungefär 1 % risk för det.

Nej detta MÅSTE ni bara spela om nu vill rygga BRA spel
Utöver detta spel så finns det ju ett ytterst sunt spel till. Mariners under 3.0 runs(void vid exakt 3 runs)
Man har gjort 3,3,3,1,4 i sina senaste 5 matcher och som sagt så höll Fister nollan förra året mot Mariners.

Jag tror att pitcher hos Mariners får det tufft minst sagt efter Tigers 7 och 10 runs de 2 senaste dagarna för Tigers när även Austin Jackson börjat träffa bollen nu. :P

Harang hos Mariners är ny i klubben, hans springtraining kan han inte vara nöjd med där han har en era på 8.20. Detta blir hans första match för säsongen både i ligan och för sin nya klubb. Svårare motstånd kan han inte få.
Jag tror Tigers tar tag i taktpinnen ganska omgående och att man vinner sedan ganska lätt.

Spelen:
1.Över 2 strikeouts: Odds.1.70 hos Betsafe . (Huvudspelet som jag skriker ut lite ahhhhh) Jag hade spelet hårt om jag inte vore en pank oboydrickande... ja pank helt enkelt.
Resten ska jag ranka i den ordningen jag tror mest på dem.

2.Mariners under 3.0 runs: Odds 1.82 hos Betsafe
3. Leder efter (innings): Tigers Efter inning 5 Odds: 1.90 hos bet365
4. Halvtid/fulltid Tigers/Tigers Odds:2.10 hos bet365
5. 5 innings: Tigers-1.5 odds:2.90 hos bet365
6. 7 innings:Tigers-1.5 odds:2.50 hos bet365

Lycka till ni ryggare och ryggradslösa!

This is the stats tab
This is the post tip