Speltips

Speltips Öster - BK Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-17 19:00 Spela här

Speltips Öster - BK Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,09 Speltips: Mål-hörn-dubbel
2013-04-17 19:00 Öster - BK Häcken Mål-hörn-dubbel 2,09 Polsater

Prickade givetvis in Hamiltons första och Livingstons andra mållösa match av 33. Livingston gick under 2,5 för tredje gången på hemmaplan, av 16. Så är det just nu, allt går mot.

Igår prövade vi med ett statistikspel, idag prövar vi med ett spel baserat på hur jag tror matchbilden blir.
Hoppas och tror på en hyfsat öppen match mellan Öster och BK Häcken i kväll och spelar en "fegdubbel" på bet365 i matchen, över 8 hörnor (@1,53) och ö1,5 mål till 1,36 = 2,09 totalt. Båda lagen lär vilja spela boll och anfalla, vilket borde öppna för mycket spel i respektive offensiv tredjedel.

Häcken går alltid för seger och har så gott som alltid en offensiv inställning till matcherna. Har sett Häcken mot Djurgården och Kalmar FF i år. Mot Kalmar drabbades man av att planen var relativt dålig och att Kalmar FF alltid hade sex gubbar hemåt. Men senast mot Djurgården fick Häcken i gång offensiven och målskyttet. Bland annat blev El-kabir tvåmålsskytt, vilket är viktigt. Var förra säsongen seriens mest målglada lag, kanske var DIF-matchen ett kliv i den riktningen, jag tror det!

Häcken saknar Chatto och Lewicki. Två rätt så tunga avbräck på mittfältet. Arkivuo är även han ett frågetecken. Saknas han är även det ett avbräck på ytterbacksplatsen, men det borde inte påverka dagens spel alltför mycket.

Öster är ett stabilt lag som inlett lovande. Inga direkta avbräck inför matchen. Pavey och Zlojutro söker inlägg och utmanar på kanterna och framåt finns det kompetens nog att göra mål.

Den här dubbeln känns rimlig. Låt oss hoppas på en vändning. Låga insatser till jag börjar hitta vinnande spel igen.

Polsater - 17 April, 2013, 11:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-04-17 13:13:13

Ryggas.