Vittsjö får inte spela på sin ordinarie hemmaplan! Se texten nedan:


Vittsjös första hemmamatch i damallsvenskan blir på bortaplan. Rörigt? Det beror på att Vittsjö idrottspark inte håller måttet inför söndagens möte mot Tyresö. Det fick Vittsjö veta två gånger om efter att först fått nej från Svenska fotbollförbundet och sedan överklagat.
De sade att planen inte uppfyller kraven, att den inte är lämplig att spela på, säger Ralf Widlund som är ordförande för damsektionen i Vittsjö GIK till nsk.se.
Tävlingskommittén sammanträdde på torsdagskvällen men då det även där blev nej får man nu spela på Österås IP i Hässleholm.

Givetvis en fördel för Tyresö att få spela på neutral plan, inför betydligt färre hemmafans än normalt (kom 2500 i förra årets möte!).


- Bara att beklaga för Vittsjö att man inte kan spela på ordinarie hemmaarenan, säger Tyresötränaren, Tony Gustavsson.

Stockholmslaget, med Marta, Lisa Dahlkvist, Caroline Seger, Sara Thunebro och alla de andra stjärnorna, lämnar inget åt slumpen utan åker till Skåne för uppladdning redan idag, lördag.
- Det är en så pass lång resa till en viktig match att vi åker ner en dag före, menar Tony Gustavsson som kom in som Tyresötränare mitt under förra säsongen.

Tyresö ska vinna denna här match med minst två mål.

Mina spel: Vittsjö-Tyresö 2. -1,5 mål. Odds: 1,92. Bolag: Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip