Speltips

Speltips Carlstad U v Ytterby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-01 15:00 Spela här

Speltips Carlstad U v Ytterby
Land: Sverige Liga: Div 2 norra Götaland
Odds: 1,70 Speltips: 1
2013-05-01 15:00 Carlstad U v Ytterby 1 1,70 holms

Man måste bara älska att folk har vett att ge sig och ut spela fotboll på 1:a maj. Långt ifrån demonstrationer och annat larv. På med skorna och ut och jobba. Så vackert.
Djurgården gör det allra bäst med matchstart precis i samma veva som många tal just startar. Två tummar upp.

I Karlstad väntar man till 15.00, men det är gott nog det också.
Ytterby, enda laget i serien utan insläppt mål, gästar Värmland. Och den siffran ska man förstås ha respekt för. Men jag vet inte om man verkligen har satts på några riktiga prov än så länge.
I premiären 0-0 hemma mot Nordvärmland. Ett lag som vandrat hela vägen från div4 på kort tid. Sedan slår man Rynninge borta 1-0, det efter att undertecknad kan meddela att örebrogänget stod för en av de sämre och mest fantasilösa insatserna på år och dar. Och nu senast 2-0 på klappruttna Sävedalen.
Så, det är enligt min mening man först idag sätts ordentligt på prov.

Carlstad United. En vinst och två oavgjorda efter de inledande tre matcherna. Och det är en utdelning som är alldeles för dålig. I senaste matchen spelade man borta ut serieledande Götene efter noter. Matchen borde ha vart avgjord långt in Götene på tilläggstid kvitterade till 1-1.
Man har även hunnit med 2-2 mot Gauthiod. Med mittfältaren André Jernberg som målvakt under HELA matchen efter supertrassel på målvaktssidan.
Så, ja, det har vart stolpe ut i början för Carlstad. Trots att man spelat bra fotboll har de större poängen uteblivit, men man är trots allt fortfarande obesegrat.

Det är läge för Carlstad med lite stolpe in nu. Det brukar som bekant kunna komma retroaktivt i idrottens värld. Ytterby är storväxt och rejält, och det kan passa kvicka Carlstad bra. Ett Ytterby som dessutom kommer till spel utan avstängde forwarden Haval Mahdi som senast drog på sig ett onödigt rött kort.

Kämpa, Värmland!

holms - 01 Maj, 2013, 08:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-05-01 09:14:59

Var åsså nära att reka denne etta. Nu blir det RYGG. CU vinner.