Speltips

Speltips Wawrinka - Nadal

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-05-12 16:00 Spela här

Speltips Wawrinka - Nadal
Land: Spanien Liga: ATP Madrid
Odds: 1,80 Speltips: Över 20,5
2013-05-12 16:00 Wawrinka - Nadal Över 20,5 1,80 Poldan

Jag lovade att det skulle bli färdigspelat från Madrid, men jag litar på Stan. Han har ett riktigt bra självförtroende och en större säkerhet i sitt spel än han hade tidigare. Jag är övertygad om att han själv känner att han har chans mot Nadal i finalen.

Nu har Nadal en rätt förkrossande statistik mot schweizaren. 8-0 i matcher utan att tappa ett set. Jag skulle emellertid inte bli förvånad om Wawrinka faktiskt tar ett set i finalen.

Hur som helst, är det någon gång Stan faktiskt ska ta Nadal så är det nu. Han själv är inne i ett ruskigt stim och har blåst bort Ferrer, Murray, Tsonga, Dimitrov och Berdych senaste veckorna. Min gissning är att han går all-in här och vilar/åker tidigt i Rom för att återigen satsa stenhårt på Roland Garros.

Som sagt, 8-0 i matcher. Men det är inte många överkörningar. 2 av 3 grusmatcher har slutat över 21 games precis om de 2 av de 3 senaste matcherna.

Det är svårt att säga vad Norman & co har gjort med Stan, förmodligen ingenting. Men förr var det väldigt vanligt att han förlorade matcher likt semifinalen mot Berdych. Men det tycks som om han litar på sig själv och tror på det han gör nu.

Nadal slog Ferrer, men var riktigt illa ute. Han spelade absolut inte nära sin högstnivå och det var särskilt backhandsidan som felade. Väldigt dålig längd i slagen och även många unforced errors – för att vara Nadal.

Spanjoren vinner väl tillslut, men över 20,5 games i matchen betyder att Stan kommer att kämpa – och det tror jag han gör.

bet365 står för notan.

Poldan - 12 Maj, 2013, 00:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!