Speltips

Speltips Dalstorps IF - Fässbergs IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-18 15:00 Spela här

Speltips Dalstorps IF - Fässbergs IF
Land: Sverige Liga: Div 2 VG
Odds: 2.02 Speltips: 1
2013-05-18 15:00 Dalstorps IF - Fässbergs IF 1 2.02 Killer

Jag vill minnas att Dalstorp gav högst vinnarodds av alla lagen inför säsongen och bolagen menade på att Dalstorp skulle tillhöra den absoluta botten. Det visar bara att bolagen inte har någon större koll utan enbart gick på att DIF var nykomling. Dalstorp har en bra och intressant trupp med flera spelare med rutin från högre divisioner i Sverige. Jag tror inte alls Dalstorp kommer bli indragna i någon nedflyttningskamp utan tvärtom. När vi summerar säsongen så tror jag DIF kommer ha bred marginal ner till de två nedflyttningsplatserna (En direkt nedflyttningsplats och en nedflyttningskvalplats). Laget har börjat säsongen helt okej. Dalstorp har slagit Lindome och Tenhult. Man fick även med sig en poäng mot Eskilsminne trots att flera ordinarie spelare var borta av olika anledningar då. Mot topptipade Norrby räckte man inte till på bortaplan och närmast kommer laget från en förlust mot Råslätt men då tvingades Dalstorp spela sista 40 minuterna av matchen med en man mindre och gick trots det upp till 1-1 innan Råslätt kunde få in ett segermål.

Notera att reken är skriven natten till Fredag och då är ingen trupp spikad men av rapporter så ska läget vara lungt i laget. Adam Josefsson är avstängd men det är inget som påverkar nämnvärt.


Jag rekade med framgång mot Fässberg här på rekatochklart i premiären och jag gjorde det även mot Lärje-Angered på twitter. 1.90 respektive 1.70 var oddsen då. Nu är det dags igen. Jag citerar mig själv från reken i premiären, då lät det så här: "Fässberg kommer få slåss för sin överlevnad denna säsongen. Jag har svårt att se något annat. Laget har tappat alldeles för många av de spelare som bar laget under fjolåret."

Fässberg har tappat allt vad rutin heter och dessutom blivit av med alla sina bästa talanger. Därför är jag inte det minsta förvånad att laget har förlorat fyra av de fem inledande omgångarna. Fässberg har ett jätte ungt och orutinerat lag med flertalet spelare som inte har spelat på denna nivån tidigare. När det dessutom börjar gå tungt från start så spelar avsaknaden av rutin stor roll. Lagets enda vinst såhär långt kom hemma mot Helsingborgs akademilag. Fässberg snittar två insläppta mål/match såhär långt. Siffror som kunde varit större sett till vilka chanser laget släppt till. Offensivt känns Fässberg tunna och då blir det svårt att vinna fotbollsmatcher när man har en defensiv som inte kan stava till hållen nolla.


Dalstorp är starka hemma på Dalshov och där kommer inte många lag resa hem med tre poäng i bagaget. Det finns en betydligt större kapacitet hos Dalstorp och kommer laget upp i normal klass så besegras Fässberg på hemmaplan. Ett odds runt 1.75 hade varit mer korrekt i mitt tycke. Jag finner därför stort spelvärde i 2.02 på hemmaseger hos Betsson .

Killer - 17 Maj, 2013, 03:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-05-17 23:47:58

Bra rek. Ryggad