Speltips Divison 4-dubbel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Dalarna
Odds: 1.84
Tips: Speltips
Spelar en dubbel i division 4 Dalarna.
Ulfshyttan - Vansbro 1 (1,60)
Forssa BK - Husby AIK 1 (1.15)
Totalodds 1.84 på Nordicbet.

Ulfshyttan:
Förutom ett par långtidsskador som missat alla matcher hittills kommer laget till spel med ordinarie trupp. Siktar på att plocka fler poäng än vad som blivit fallet hittills. Har förlorat fyra matcher i år, men tre av dem är mot lagen som ligger 1,2,3.

Vansbro:
Har förlorat 6 av de senaste 7 matcherna. Blev i veckan av med sin tränare Thomas Hultgren som tog klivet upp som assisterande i Brage. Tappade inför säsongen fem ordinarie spelare, viktiga kuggar. Saknar idag dessutom ett par ordinarie spelare, bland annat en viktig mittfältare. Nya tränaren vill ändra om lite i laget inför matchen, vilket innebär att det kan bli en del ovana positioner för spelarna i det unga laget.

Neutrala rösten med koll på serien säger:
Raka ettan är mitt tips för dagen. Ulfshyttan är ett bättre lag med en bättre trupp. Vansbro är ett rätt profillöst lag, Ulfshyttan ska kunna kriga ner dem på hemmaplan.

Forssa BK står i en klass för sig i den här serien, inte förlorat sedan i fjol, trots att man mötte ett gäng division 3-lag på försäsongen. Inga avbräck i laget. Obesegrade med tabellraden 6-2-0. Möter Husby AIK med följande tabellrad på bortaplan:

Husby AIK 4 0 0 4 2 - 8 -6 0

Som jag sagt tidigare: 1.15 är ju 1.15. Såklart. Jag har förståelse för att det är svårt att se värde i ett spel till det oddset. Men den som vill ha ränta att dubbla med; det här ska bara kunna sluta på ett sätt.

Twittra @nokkan21 eller kommentera som vanligt.
Spela på Divison 4-dubbel hos Nordicbet
Spela nu
Polsater - 13 Juni 2013 - 11:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: