Speltips

Speltips Llagostera-Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-17 19:00 Spela här

Speltips Llagostera-Southampton
Land: Europa Liga: Vänskap
Odds: 1.75 Speltips: Ö.25
2013-07-17 19:00 Llagostera-Southampton Ö.25 1.75 RalleArvid

Nämen god morgon på er. Idag åker jag tillbaka till mitt kära hem i London efter en blixtvisit i Sverige. Och om det igår passade sig väl att reka Sverige så passar det väl därför utmärkt att inkorporera lite engelsk fotboll i dagens rek.

Hoppas jag får betalt för att vara lite optimistisk med ett överspel idag, igår blev jag ordentligt straffad på mitt underspel trots att jag tyckte att matchbilden och min rek i stora drag var riktigt spot on, men två självmål av Italien ställde till det för mig och alla mina ryggare, jag ber om ursäkt för det och tar nya tag idag. Träningsmatcherna har börjat rulla på när det är runt en månad kvar till allvaret börjar för de engelska klubbarna i top-flighten.

Southampton gjorde det riktigt bra förra året efter förutsättningarna och framförallt spelade man både under Atkins, men framförallt under Pochettino som implementerade en spansk, frejdig och snabb fotboll, väl passande för Southampton som dels har en del spelare söder ifrån men framförallt en av Englands absolut bästa akademier och inte är rädda för att släppa fram unga spelare i startelvan och A-laget.

Föga överraskande ligger det både hemma och borta-matcher planerade mot spanskt motstånd för Saints denna försäsong. Ikväll möter man det anonyma tredjedivisions-laget Llagostera och det ska väl inte innebära några större problem överhuvudtaget om man bara väljer att ställa upp en hyfsad elva, framförallt som jag sa då att det finns gott om folk att fylla på med bakom.

Men oddset är för lågt på den raka 2:an och man vet ju aldrig vad som fokuseras från tränar-håll i de första träningsmatcherna. Vad jag däremot finner oerhört spelvärt regardless av startelvor och inställning från Southampton är överspelet som står i fina 1.75x.

Utan att ha koll på Llagostera ingående så vet jag att de kom 10, alltså i mitten av Segunda B, förra säsongen. Även om de hade låga siffror både vad gäller gjorda och insläppta under ligaspelet tror jag att premisserna blir annorlunda idag. Spanska underdogs både i lägre divisioner och botten av Primera tenderar att tänka sig att anfall är bästa försvar snarare än att ligga lågt och ställa in bussen. Jag hoppas och tror att även Llagostera idag försöker gå för fullt framåt och därmed blotta sig bakåt, något som passar Southamptons anfallsapproach väl.

Southampton ska ju givetvis vara klasserna bättre även med en b-betonad startuppställning och man har fina chanser att rulla in ett par bollar här. Handicap-spelet hade kanske varit ett alternativ men det råder för mycket osäkerhet kring tankarna/uppställningen från Saints för att jag ska våga mig på det. Istället tror jag hårt på överspelet (2.5 mål) och är glad när det betalar hela 1.75x på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Juli, 2013, 09:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!