Speltips

Speltips Kohlschreiber - L.Mayer

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-07-30 15:00 Spela här

Speltips Kohlschreiber - L.Mayer
Land: Österrike Liga: ATP Kitzbühel
Odds: 1,87 Speltips: L.Mayer +4
2013-07-30 15:00 Kohlschreiber - L.Mayer L.Mayer +4 1,87 Poldan

Philipp Kohlschreiber är en tvättäkta humörsspelare som har ett tufft spelschema bakom sig och ett ännu tuffare spelschema som väntar. Han ställs mot en poängjagande Leonardo Mayer som helt klart spelat upp sig senaste veckorna.

Kohlschreiber har ingen strålande statistik under sensommaren, innan hardcourtsäsongen drar igång. Han tog sig visserligen till final i Kitzbühel förra året, men då tappade han en herrans massa set på vägen. Den här turneringen betyder inte mycket för tysken, men den betyder desto mer för Leonardo Mayer som helt klart spelat upp sig senaste veckorna.

Leonardo Mayer var otroligt dålig i Hamburg där han gick på pumpen mot en halvskadad Jan Lennard Struff, men det kan också ha varit en väckarklocka. Efter det krossade han Albert Ramos och spelade helt fantastisk tennis, med en otrolig säkerhet i spelet. Därefter gick han stryk i tiebreak i skiljeset mot hemmaspelaren och grusspecialisten Martin Klizan. I första omgången i Kitzbühel slog han planenligt De Schepper i raka set och med tre bra matcher i kroppen tror jag att han kan störa förstaseedade tysken.

Mayer har 1-0 i matcher efter en vinst i Franska Öppna i raka set 7-6,7-6,7-5. Då spelade han, för en gångs skull, en hel match utan att tappa förstaserven. Precis som han spelade mot De Schepper och Albert Ramos.

Mayer har ju en riktigt tung förstaserve, men har en förmåga att komma in i perioder med väldig låg förstaservesprocent. Nu har han emellertid servat väldigt bra senaste matcherna. De Schepper fick inte ens en breakboll.

Kohlschreiber har inte spelat tennis på tre veckor. Om det är positiv eller negativt låter jag vara osagt, men det är föga troligt att tysken har stått i bollmaskinen och nött under tre veckor. Då är det nog troligare att han pimplat weisbier med en bratwurst i ena näven.

Leonardo vet vi dock att han spelat in sig på underlaget och har några bra matcher i kroppen. Det känns rimligt att han hänger med hyfsat idag.

Poldan - 30 Juli, 2013, 10:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2013-07-30 15:02:31

Yes då återbetlas insatsen.

Leustan1 - 2013-07-30 12:00:36

Blir det void om Kohlen vinner med fyra gem?