Speltips

Speltips Derby-Blackburn

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-04 17:00 Spela här

Speltips Derby-Blackburn
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.91 Speltips: BLGM
2013-08-04 17:00 Derby-Blackburn BLGM 1.91 RalleArvid

Då var även premiäromgången av Championship så gott som klar, en omgång som fullbordas i och med en match jag tar grepp om nu.

Första omgången bjöd, precis som vanligt i denna liga, på en hel del matcher med över 2.5 mål och en hel del tighta matcher där båda lagen gör mål, något jag tror det finns goda möjligheter till även i denna match.

Derby har träningsspelat i England och Irland inför denna premiärmatch och man har gjort det hyfsat imponerande men långt ifrån stabilt eftersom det fullkomligt har östs in mål i både motståndarnas och eget mål. Innan man fick stryk mot West Brom i genrepet hade man gjort 23 mål på fem matcher (av mer eller mindre seriös karaktär).

Blackburn har haft liknande spelupplägg men inte plockat lika många segrar, trots detta har man gjort mål i varje match man spelat och förlorade bara en match, nämligen genrepet mot ett hyfsat starkt Premier League-lag, precis som dagens motståndare - Derby.

De båda lagen har gjort mål i 9 av sina 10 senaste matcher i samtliga sammanhang och med tanke på att Derby har bra ös framåt men inte verkar satt defensiven ännu samt att Blackburn sällan går mållösa av planen och att detta är en oviss premiärmatch mellan två jämna lag tror jag vi får se mål åt båda hållen idag.

1.91 finns på William Hill för Båda lagen gör mål och det tycker jag är helt klart värt att testa.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 04 Augusti, 2013, 07:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!