Speltips

Speltips Cork-Bohemians

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-09 20:45 Spela här

Speltips Cork-Bohemians
Land: Irland Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2013-08-09 20:45 Cork-Bohemians 1 2.00 RalleArvid

Med fem raka satta spel i ryggen är självförtroendet gott precis lagom till att fotbollen här i England nu på allvar är i stånd att tuffa igång, underbart på alla plan. Innan dess dock så tar vi ett litet tag om ligan på grannön och mitt gamla hem Irland.

Cork, ett traditionellt tämligen habilt lag i Irländsk fotboll har inte speciellt vass form, fyra raka utan seger varav två raka förluster. De tre senaste matcherna har inneburit matcher både borta mot liga-ledaren och serietvåan och statistiken blir lite mindre oroväckande.

Idag möter man dock ett lite lämpligare motstånd där tre poäng är fullt möjliga och faktiskt väldigt troliga enligt mig. Innan Bohemians, laget som ligger sist i ligan lyckades besegra nästjumbon senast hade man 8 raka utan vinst på bortaplan, detta dessutom stundom mot lag som inte tillhör någon topp överhuvudtaget.

Cork har dålig form som sagt men om man bortser från träningsmatcher av mer eller mindre seriös karaktär så har man faktiskt tre raka utan förlust hemma samt även en cupseger med 3-1. Dessutom har man fyra raka utan förlust inbördes mot Bohemians och jag tror inte man har planer på att förlora ikväll heller.

Cork har fina möjligheter att klättra ordentligt bort från negativa tabellpositioner och man kan förvandla de 4 poängen ner till negativt kval och göra dem till 7 om allt går vägen ikväll.

2.00x för den raka ettan ser jag som ett väldigt fint spel under fredagen.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 Augusti, 2013, 10:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!