Speltips

Speltips Aguero vinna skytteligan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-17 13:45 Spela här

Speltips Aguero vinna skytteligan
Land: England Liga: Premier League
Odds: 9 Speltips: Aguero vinna skytteligan
2013-08-17 13:45 Aguero vinna skytteligan Aguero vinna skytteligan 9 Polsater

Inget fan av långtidsspel egentligen, men kommer lägga en liten slant på att Kun Aguero vinner skytteligan.

Blir ingen megalång motivering på det här, men here it goes:
RvP har vunnit skytteligan två år i rad. Som alla vet råder det viss osäkerhet kring vart Manchester United står någonstans. Samtidigt finns det vissa frågetecken kring mittfältarnas förmåga att leverera bollar framåt. Som bekant funkade det bra i fjol och när det inte funkade gjorde Rvp saker och ting själv. Han får räknas som den största konkurrenten.

Bale råder det osäkerhet kring om han ens spelar i Tottenham nästa säsong. Om han nu gör det så lär han inte kunna vara lika dominant i år. Svårt att konkurrera om titeln från en mittfältsposition, även om han var på vippen att göra det i fjol.

Suarez har sin avstängning att brottas mot, vilket antagligen inte blir den sista i år heller. Benteke spelar i ett för dåligt lag, Soldado är oprövad i PL liksom Jovetic. Torres är Torres. Ser inte Sturridge vinna skytteligan heller.

Aguero då? jag tror mycket på City i år. Trots att det finns gott om alternativ framåt är han så pass given att han inte lär bänkas. Tar dessutom (i likhet med en del ovan förvisso) straffar. Gjorde 23 mål i förfjol. I fjol blev det bara 12 baljor efter en del skadeproblem. jag tror att City är det laget som kommer göra flest mål i ligan. På hemmaplan lär man med en mer harmonisk trupp än i fjol hitta tillbaka till det spel som förrförra säsongen innebar att man alltid gjorde 4-5 mål på hemmaplan. Aguero är en sylvass striker som kan avsluta på många sätt. Tror det blir hans år i år.

Nio gånger pengarna känns värt till en låg insats. Kommentera gärna med era egna tankar kring vem som tar hem skytteligan.
@nokkan21 på Twitter.

Polsater - 16 Augusti, 2013, 12:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Låången - 2013-08-16 17:23:05

@muckus
Med tanke på att Dzeko antagligen går in i säsongen som 4:e val så känns det tveksamt. Aguero ohotat förstaval sen finns nyförvärven Jovetic och Negredo bakom också. Tror inte Dzeko startar mer än ca 15-20 matcher i PL i år...

muckus - 2013-08-16 15:54:37

Tror att Dzeko gör mest mål i City. Kommer bli serverad av snabbe Navas många ggr.