Speltips Everton-W.B.A

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-24 16:00
Land: Storbrittanien
Liga: Barclays Premier League
Odds: 1.80
Tips: Everton först till 2 mål
Som ni vet så har jag tidigare rekat Man City vinner utan att släppa in mål som PL omgångens vassaste.
NU.. Har jag hittat ett spel som jag tycker nästan matchar det spelet.

Om ni läst mitt inlägg med mina tankar om säsongens Premier League så kanske ni minns jag att jag trodde att West Bromwich Albion skulle bli årets flopplag i PL. Detta står jag fortfarande fast vid.
Man gjorde ett inte alltför starkt intryck på mig i första omgången, man föll hemma på The Hawthorns mot Southampton efter ett sent segermål av Lambert. Såna matcher man helst ska vinna eller i alla fall ta poäng på hemmaplan.
När jag i efterhand såg matchen såg jag brister i mittlåset och kommunikationen Olsson och Ridgewell emellan. Något som definitivt måste höjas ett snäpp inför kommande lördagsmatch.

Albion reser till Merseyside och Goodison Park på lördag för att ställas mot Everton. Ett Everton med nya coachen Martinez vid rodret som lyckades precis med det Albion misslyckades med i omgång 1, att ta poäng på bortagräs. Everton reste hem från mötet med Norwich efter en tuff 2-2 drabbning.
Inget absolut imponerade resultat kan tyckas, men Norwich som till säsongen gjort en del hyfsade värvningar stod upp bra, och bland annat nyförvärvet van Wolfswinkel fick hitta maskerna direkt för hemmalaget.
Många har ställts sig frågande till om Martinez är rätt man till jobbet inför säsongen. Ska han bygga vidare de goda prestationerna som förre tränaren David Moyes(numera man utd) skapat eller kommer Everton att falla bak i tabellen i år? Och jag tror på Martinez, han är en karaktär och jag tror definitivt han kan göra en fullt godkänt säsong. Prestationen kommer ju givetvis att påverkas av om både Fellaini och Baines försvinner, eller om någon eller kanske båda finns kvar denna säsong.

Hur som helst så vill jag kika in på lördagens fight lagen emellan. Kommer bli kamp i 90 minuter och Everton kommer gå segrande detta är mitt tips. Jag har dock kikat runt lite och inte tyckt att raka ettan som ger 1,50-1,65 är något att hänga i julgran, utan istället funnit ett spel på William Hill som är betydligt starkare.
Jag tror Everton gör 2 mål hemma på Goodison. Under förra säsongens möte slog man WBA med just 2-1, hemma. Dessutom var Everton 3e bästa hemmalaget i Premier League näst efter giganterna från Manchester. Man var alltså bättre än både Chelsea, Arsenal och Spurs. Med 12 segrar 6 kryss och endast 1 ynka förlust(minst av alla).
West Brom däremot var 11e bortalag med 5-3-11 och 21-32 i målskillnad.

Jag kommer att spela Everton först till 2 mål @ 1.80 på William hill.
4/5 units.En rit av Chris

Ni kan följa alla mina spel på www.chrisbetting.se och på twitter @bettinglegenden

Cheers.


Spela på Everton-W.B.A hos William Hill
Spela nu
chrisrekare - 21 Augusti 2013 - 17:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: