Speltips

Speltips Real Madrid Castilla - Alcorcon

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-24 21:00 Spela här

Speltips Real Madrid Castilla - Alcorcon
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 3.10/2.15 Speltips: 2/U 2.5 mål
2013-08-24 21:00 Real Madrid Castilla - Alcorcon 2/U 2.5 mål 3.10/2.15 master

Okej. Vill bara säga att Castilla kommer att vara en guldgruva för mig denna säsong. Troligen. Om bolagen fortsätter att vara blinda. Varför? Jo, för jag kan laget utantill. Man gjorde en imponerande säsong gångna säsongen men har till denna säsong i princip ett helt nytt lag. Dom som var ordinarie förra säsong och som fortfarande är kvar är endast vänsterbacken Casado och mittfältaren Borja. Resten är dom som inte platsade föregående säsong och några som är uppflyttade från C-laget.

Det gick bra i första matchen. Inte för Castilla, men för mig och dom som ryggade mig. Gijon segrade med 1-0 mot Castilla - ett resultat som borde ha blivit betydligt större då Castilla aldrig riktigt var nära ett mål, medan Gijon hade flera fina chanser och var det klart bättre laget.
DÅ tipsade jag om både Under 2.5 mål och Gijon-seger. Båda spelen satt. Denna gång kör jag på exakt samma spel - både U 2.5 mål och Alcorcon-seger.

Anledningen till det är precis som förra gången: Castilla har som sagt nästintill ett helt nytt lag, oerfaret och nästan för dåligt för Segundan. Offensiven som var sylvass föregående säsong är totalt borta denna säsong pga alla spelare som lämnat laget. Just därför kommer U 2.5 mål vara en guldgruva i deras matcher denna säsong. Alla matcher lär inte bli det, men en hel del matcher kommer att sluta målsnålt. Den saken är säker. Under försäsongen gjorde man inte ett enda mål och i premiären mot Gijon blev det heller inget mål framåt för Castillas del. Ja, ni ser ju det själva. Enorma problem framåt!!!!

Alcorcon öppnade med att vinna hemma mot Tenerife med 1-0. Dom är inte något målglatt lag, det säger statistiken själv då många av deras matcher slutade med under 2.5 mål föregående säsong.

Lagen möttes faktiskt under försäsongen och då vann Alcorcon med 0-2. Då var oddset 3.10 på Alcorcon. Och nu... så får vi återigen ofattbara 3.10 på Alcorcon!!!!

Jag testar både tvåan och underspelet så återstår det att se om det leder till stålar. Men en sak är säker, oddset är alldeles för högt på båda spelen för att det inte ska spelas!!!! Så det är värt en del slantar detta alltså!!

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

/master

master - 23 Augusti, 2013, 00:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lajnusson - 2013-08-23 23:17:16

Mycket bra spel, utan spelare som Jesé, Morata, Denis, Casemiro & Nacho kommer man att få det oerhört tufft. Man kan rent av åka ur denna serien med dunder och brak.