Speltips Hammarby v Brage

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-09-02 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,85
Speltips: Ht/ft 1/1
Spela på Speltips Hammarby v Brage
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ht/ft 1/1
Förut har det suckats över ett säsongen är över för Bajen då poängen uppåt är alldeles för många för att det ska kunna bli tal om något avancemang.
Det är ju en sanning med modifikation.
Det är sant att det är omöjligt att lösa någon av de tre första platserna. Men att påstå att säsongen är över med "bara" nio poäng NED till kval - det vore ju att ta allt med en lite för stor klackspark. Fler poäng måste in för att det inte ska sluta i en superkatastrof. Alltså en av morötterna. Den näst största.
Den tredje största moroten är att slippa allt jävla snack om att man inte gjort något mål på Nya Söderstadion ännu. Det får ta mig fan inte bli en enda match till utan mål framåt, (i SYNNERHET inte när motståndet heter Brage).
Sedan finns det en morot som slår de andra två med hästlängder. Det är att det måste finnas någon form av jävla stolthet att inför den fantastiska hemmapubliken (som ibland åskådarmässigt slår en halv allsvensk omgång helt på egen hand) nu bjuda tillbaka på något jävla vettigt.
Där har vi tre element som alla talar för att det luktar islossning idag.

Det finns fler. Inledningen på matchen mot Falkenberg är en. Där kunde faktiskt Bajen ha avgjort i ett tidigt skede. Det som stod emot var en omutlig Otto Martler i FFF-buren. Sedan kom 0-1 som ett brev på posten och då fanns det som vanligt inget psyke på gubbarna. Men, ett tidigt 1-0 och vi hade fått sett en helt annan utgång med den energin man fått i ryggen.

Sedan ska vi inte heller glömma bort att det finns en annan sak att också ta till oss.
Brages redan halvtunna trupp. Det gör det ju inte enklare att Ryan Gilligan och Daniel Åkerwall drog på sig röda kort i senaste matchen och således är avstängda idag.

Så här. Bajen får utdelning den här gången. Det kan inte se likadant ut igen. Retroaktivt som det så fint heter.
Sedan har inte Brage något vapen (vapnet de har är annars bara stoltheten inför hemmafansen) att sätta stopp för blödningen.
Bajen leder matchen från start till mål. 1,85 känns som så nära nära ränta man kan komma.
Spela på Hammarby v Brage hos William Hill
holms - 2 September 2013 - 09:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Alvis87 - 2013-09-02 14:42

Saxat från Bragers hemsida inför matchen: "Tim Markström kommer inte att vakta Brages mål eftersom han är hos Brage på lån från just Hammarby. Därför kommer Brages nyförvärv på målvaktssidan, Emil Magnusson, att göra Superettadebut."
Så det stämmer som du säger jamtlandsbonne :-)

Hantzy - 2013-09-02 14:01

Åkervall är ju dock verkligen inget avbräck, snubben är fet som en gris och är helt slut. Han var på planen i 6-7 minuter sist innan han drog till med årets benbrytare vid offensiv hörnflagga.

ezkash - 2013-09-02 10:24

Svs ligger väldigt högt rakt igenom på Bajen...

jamtlandsbonne - 2013-09-02 09:54

Ska tilläggas att Brages nyanlände förstamålvakt Markström är på lån från Hammarby så där måste det finnas en klausul som säger att han inte kommer delta idag. Inte gör det lättare att back-up målvakten inte gjort någon minut i år vad jag vet då tidigare första målvakten gick som bekant till AIK (Carlgren). Rygg!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: