Speltips

Speltips Ryssland v Israel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-10 17:00 Spela här

Speltips Ryssland v Israel
Land: Internationellt Liga: VM-kval
Odds: 2,050 Speltips: 1 -1,5
2013-09-10 17:00 Ryssland v Israel 1 -1,5 2,050 holms

Nej, det vill sig inte för Isreal i dessa kval. Kan inte minnas att landet kvalat in till ett enda mästerskap så länge jag har levt. Man är ofta med hyfsat poängmässigt. Ofta att man får ha drömmen levandes ett tag - för att sedan kasta bort alla chanser som finns med något idiotresultat.
Och det resultatet kom i förra omgången då man HEMMA mot Azerbadjan bara orkade med att spela 1-1. Ett resultat som kommer att visa sig vara den berömda spiken i kistan.
Tabellen ser nämligen ut som sådan:

Portugal 8 17
Ryssland 7 15
Isreal 7 12

Som synes så har Ryssland allt i sina egna händer då man har klarat av bägge mötena med Portugal.
Den klarsynte kan också räkna ut att med så många omgångar spelade så har Ryssland och Israel möts en gång tidigare. Då naturligtvis i det natursköna och fina landet vars landslag idag spelar borta.
Och det var en match som hemmasupportrarna nog helst av allt glömde så snabbt som möjligt. Inte för att tvåan överraskade undertecknad (Ryssland ÄR ett klart vassare lag i grunden än Israel), däremot på sättet den togs.
18 minuter tog det. Sedan var det över. Då hade Zenits Alexander Kerzhakov (två mål i matchen) och de övriga i Ryssland avgjort tillställningen. 2-0 då blev till slut 4-0. Borta. Ord och inga visor.
Det ska också sägas att det är ett Ryssland som är på väg mot ännu ett mästerskap, och det gör man med en kille som Alan Dzagoev på bänken. Och det är ju ett sparkapital som många länder i den här världsdelen sneglar avundsjukt på. Och ett bevis om något att Ryssland har en väldigt bra elva att ställa på gräsmattan.

Jag hade kanske, kanske varit lite orolig för den här ettan om Israel kunde åkt till Moskva och klarat sig på ett oavgjort resultat. Men alla som tog en titt på tabellen ovan ser att det är en omöjlighet. Man måste gå för den här trean. Och känner jag dagens hemmalag rätt, då är alla fällor som finns gillrade för både ett, två och tre mål framåt.

holms - 09 September, 2013, 22:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!