VM-Kvals tisdag. Kan det bli mycket härligare.

England åker till Ukraina och Kiev i jakten på att försöka haka av Ukraina i toppen av Grupp H som är otroligt jämn. Vid hemmavinst ikväll så petas alltså England ner från förstaplatsen och de radioaktiva krigarna skickas då upp på tronen.

Ett Ukraina som tycks överraska oss ordentligt vad det gäller detta VM-Kval. Man tvåla dit San Marino med 9-0 senast, det är väl i sig egentligen inte så märkvärdigt med tanke på vilken russinnation San Marino. Men vinsterna tycks bara radas upp utav de gul blåa. Man slog Israel med 2-0 hemma i Kiev och matchen innan det slog man Montenegro med 0-4! En otrolig form besitter dessa herrar och målet tycks dem ha lärt sig att hitta eller vad sägs om 17-1 på de senaste 4 WCQ matcherna. Är inte ett dugg bekymrad över att de ska lyckas peta in en rackare i dag också.

England då, man lyckades slå Moldavien hemma på Wembley med 4-0 där Welbeck hade en grym show och gjorde två kassar.

Men den sistnämnde får Engelsmännen klara sig utan då ikväll då han är avstängd. Och lustgas Walker får vi väl se om han spelar efter den officiella ursäkten. (Beror på om Hodgson får ett ryck) Vilket inte borde vara omöjligt.

I allafall, England hakar alltså av Ukraina vid vinst. Oavgjort är väl godkänt men absolut inte mer. Det ska sägas att England har stor respekt för ukrainarna och Hodgson verkar tveka på om han ska starta med Gerrard och Lampard eller om han ska sticka in den mer defensivt skicklige Carrick istället. Den saken lämnar vi osagt till Hodgson lämnar ut den officiella startelvan.

Englands fem senaste visas nedan.

06.09.13 WOR England Moldavien 4 : 0
14.08.13 VAN England Skottland 3 : 2
02.06.13 VAN Brasilien England 2 : 2
29.05.13 VAN England Irland 1 : 1
26.03.13 WOR Montenegro England 1 : 1


Då till mitt spel då, matchen på Wembley slutade 1-1. Och jag tror att Ukrainarna verkligen kommer gå framåt på hemmaplan eftersom de måste ha en vinst. Detta kommer att öppna ytor för kvicke Walcott som kan måtta inlägg på Lambert och Co.

Mål kommer det bli och vi bjuds 1,90 på BLGM vilket får sig ett par slantar.
Även en peng på Över 2,5 mål kommer att spelas till hela 2,35!

Lycka till och ha en fortsatt skön kväll så ska vi se till att spöa Kazakerna också!

/ discoermee

This is the stats tab
This is the post tip