Speltips

Speltips Arsenal - Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-22 14:30 Spela här

Speltips Arsenal - Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Stoke mål
2013-09-22 14:30 Arsenal - Stoke Stoke mål 1.80 mr_england

Efter att ha sett alla Stokes matcher den här säsongen och följt laget under flera år så håller jag det som väldigt troligt att Stoke kommer göra mål i den här matchen. Trots bortaplan. Mitt spel blir därför Stoke att göra mål eller rättare sagt Arsenal att inte hålla nollan som spelmarknaden heter. Ni hittar spelet under Mål – Håller Nollan - Arsenal Nej hos bet365 .

Ser vi till statistiken så går det som vanligt att hitta saker både för och emot. Det som talar för mitt spel är att Arsenal är det topplag som släpper in klart flest mål på hemmaplan. Förra säsongen släppte man in 1,21 mål per hemmamatch i ligaspelet. Den här säsongen, även om det bara spelats två hemmamatcher, så ligger snittet på 1,5 då man släppte in tre mål hemma mot Aston Villa och höll nollan mot Tottenham. Vänder vi på det och ser till det negativa gjorde inte Stoke mål i det här mötet ifjol och Stoke har bara gjort ett mål på två bortamatcher så här långt den här säsongen. Jag väljer dock inte att motivera mitt spel med statistik utan ser till hur lagen spelar och den stora förändring Stoke gjort i sin spelstil.

Både Arsenal och Stoke har börjat säsongen riktigt bra. Arsenal har tagit nio och Stoke sju poäng i de inledande fyra omgångarna. Bortsett från premiärförlusten hemma mot Aston Villa med 1-3 har Arsenal imponerat. Värvningen av Özil var riktigt bra och jag är extremt imponerad av Aaron Ramsey som håller på att utvecklas till en av världens bästa mittfältare. Arsenal ser starka ut bortsett från möjligen försvaret där spelare som Mertesacker, Koscielny mm inte håller den klass man förväntar sig av ett lag som Arsenal. Jag tycker exempelvis att Stoke har ett bättre försvar än Arsenal. Särskilt om vi räknar in målvakterna men det är ju inte något som missgynnar mitt spel.

Stoke har inlett säsongen väldigt lovande och det är intressant att se hur mycket ett lag kan ändra spelstil på några månader, särskilt då Stoke bortsett från några få undantag har samma spelare som förra säsongen. Man har förstärkt lite och har ett något bättre lag på papperet nu men det är ändå inga jättestora förändringar i truppen. Den stora förändringen är dock lagets spelstil och man ser nu mer ut som Barcelona än det gamla Stoke. Ni som ännu inte sett Stoke spela den här säsongen kommer bli förvånade då ni slår er ner i TV-soffan på söndag. Stoke har spelat väldigt vårdat med kortpassningsspel och ett stort självförtroende. Även om man inte gjort så många mål så har man skapat väldigt många chanser och det är det här jag väljer att basera mitt spel på. I de två matcher där Stoke inte gjort mål har man ändå skapat mycket. Först borta mot Liverpool där man hade flera riktigt bra målchanser, ribbskott mm innan man bara var en missad straff från ett oavgjort resultat. I senaste 0-0 matchen mot Manchester City var Stoke klart bäst, dominerade matchen och skapade många fina chanser. Bland annat tre riktiga kanonchanser och Stoke borde ha vunnit.

Då Arsenal har ett sämre försvar och satsar mer framåt än dessa två lag tror jag inte oturen eller om man vill oförmågan att göra mål fortsätter för Stoke i den här matchen. Med det spel Stoke visat upp så här långt kommer de skapa chanser mot ett Arsenal var styrka inte ligger i försvaret och jag tror att Stoke gör mål åtta gånger av tio i det här mötet med rådande förutsättningar. Jag slukar därför oddset 1.80 med hull och hår. Att Arsenal spelade en bortamatch i Champions League i onsdags tror jag inte heller missgynnar mitt spel.

Spel: Arsenal håller inte nollan mot Stoke – odds 1.80 bet365

Det finns flera intressanta spelalternativ. Bland annat båda lagen att göra mål till runt två gånger pengarna. En spelmarknad som jag normalt inte gillar och är lite av amatörernas afton då båda lagen gör mål ofta spelas och rekas till för låga odds i brist på annat och av ren lathet för att det låter bra. Då vi nu erbjuds 2.00 kan det dock vara intressant men som Stoke sett ut i säsongsinledningen vill jag inte riskera att torska om Stoke skulle skrälla i den här matchen. Inte till den lilla oddsförbättring det innebär. Det är troligt att Arsenal gör mål men då Stoke har ett av Premier Leagues bästa försvar och Arsenal spelade Champions League i veckan med allt vad det innebär vill jag inte ta den risken. Jag nöjer mig med att spela på att Stoke gör mål i matchen.

mr_england - 20 September, 2013, 01:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RobinKD - 2013-09-22 01:10:33

Edit: Lite senare idag. =P

RobinKD - 2013-09-22 01:09:36

Bättre med blgm till 2.10. Rolig PL-fyrling tills imorrn får bli blgm på alla 4 matcher runt 11x.

mr_england - 2013-09-22 00:56:13

Jonwib: Du borde rygga mig då jag är en vinnare. Då allt för många rekar blgm bara för att det låter bra och är enkelt, oavsett odds, och ofta till alldeles för låga odds är det verkligen amatörernas afton. Personer som med jämna mellanrum rekar blgm till odds runt 1.60-1.70 i de stora fotbollsligorna skulle jag verkligen akta mig för att rygga eller ta på allvar.

Storis: Flatbetting.

Storis - 2013-09-21 23:17:12

Du skriver inget om insatsen, men antar att det är maxspel, Mr_England?

Jonwib - 2013-09-21 22:02:57

Blgm, "amatörernas afton"? du låter verkligen som någon man vill rygga