Speltips Falun-Dalen, Pixbo-Granlo,

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-09-28 15:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 1,98
Tips: Pixbo och Falun
Tror mig ha hittat en bra dubbel här. Först och främst vi Falun-Dalen som är en repris på SM-finalen från ifjol. Falun vann knappt finalen då.
Dalen har tappat tongivande spelare som Peder Bodén, Filip Stenmark, Christan Hjort samt kanske deras bäste back under fjolårssäsongen Thomas Holmgren. Man har inte förstärkt speciellt mycket och har börjat säsongen med två raka förluster. Regerande Svenska mästarna Falun har börjat med två raka vinster och ser grymt stabila ut. Här blir det givetvis seger och oddset ligger där det ska på 1,28. Matchen känns i TV Sport med start 14:45 för er som vill se den.

En kvart senare startar Pixbo-Granlo i Göteborg. Lång bussresa för fjolårets andra succelag Granlo. Började säsongen med 2-9 borta mot Falun och följdes efter av ett överaskande poängtapp hemma på parketten mot Jönköping. Pixbo öppnade med en seger i en jämn match mot Warberg innan man senast blev sönderkontrade mot ett hemmastarkt Linköping. 11-3 slutade matchen. Stora siffror jag vet. Men nu är man tillbaka i Göteborg igen och på hemmaplan är man starka. Tror klart på en etta för Pixbos del. Oddset ligger på 1,55, något högre än det borde gör. Med nämde dubbel blir det 1,98. Medelinsats. Lycka till vid rygg.

Spela på Falun-Dalen, Pixbo-Granlo, hos Nordicbet
Spela nu
winner89 - 25 September 2013 - 15:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: