Speltips

Speltips Bournemouth - Millwall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-05 16:00 Spela här

Speltips Bournemouth - Millwall
Land: England Liga: Championship
Odds: 3.00 Speltips: Millwall Över 1.5 mål
2013-10-05 16:00 Bournemouth - Millwall Millwall Över 1.5 mål 3.00 master

Jag har mitt huvuddrag klart för mig, alltså Birmingham Över 1.5 mål. Men jag kan inte låta bli att reka att Millwall ska sätta dit två baljor på bortaplan mot defensivt svaga Bournemouth.

Nykomlingen Bournemouth har blandat och gett i inledningen av säsongen. De flesta poängen har man tagit på hemmaplan där man spelat ganska bra, dock har det gått oerhört tungt på bortaplan. Laget kommer till denna match med två förluster på raken, 1-3 hemma mot Blackburn och 2-1 borta mot Leeds. Och i båda matcherna har man åkt på ett rött kort. Senast var det målvaktens tur och till denna match saknar man alltså förstemålvakten. Vem ska stå då? Målvakt nr.2? Nej då, för han är nämligen skadad. Shwan Jalal som är hämtad från Oxford kommer att ställa sig i mål - alltså tredjemålvakten. Det är ju ett stort minus för Bournemouth!

Millwall inledde katastrofalt men har höjt sig ordentligt trots senaste storförlusten med 4-0 borta mot Birmingham. 3-1 mot Blackpool, 1-0 mot Charlton och 2-0 mot Leeds hade man innan förlusten senast. Oerhört starkt. Får tillbaka backen Lowry vilket är ett klart plus. Dock är det oklart om grymme Scott McDonald kommer att spela. Om han inte medverkar är det givetvis ett minus för Millwall.

Ett defensivt svagt Bournemouth - som dessutom får spela med tredjekeepern i mål mot ett Millwall som har spelat upp sig rejält och är ett bättre lag i grunden? Det är ju klart att Bournemouth inte ska vara favorit här - oddsen är totalt fel satta!
Raka tvåan finns till 3.40, men om Millwall har en dålig dag(se 4-0 mot Birmingham), så kan man släppa in minst två bollar. Dock är Ö 1.5 på Millwall otroligt bra till tre gånger pengarna då jag tror starkt på att dem lyckas sätta minst två mål bakom Oxford-målisen - som dessutom inte har en vidare backlinje framför sig!

Spel: Millwall Över 1.5 mål @ 3.00

Twitter @EdinMadrid

master - 05 Oktober, 2013, 03:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mastermind99 - 2013-10-05 11:30:49

Du kanske kan nämna i texten att Bournemouth har lånat in West Hams reservmålvakt Stephen Henderson, och att han troligtvis kommer stå i mål idag. Man har även lånat in West Hams gamla ''underbarn'' Jack Collison.

Jonas O. - 2013-10-05 10:53:38

Helt enig här. Bournemouth är uselt bakåt. 3 känns för högt ! Tack master.