Speltips

Speltips Isner - Berlocq

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-10-09 09:00 Spela här

Speltips Isner - Berlocq
Land: Kina Liga: ATP Shanghai
Odds: 1,72 Speltips: Över 22,5
2013-10-09 09:00 Isner - Berlocq Över 22,5 1,72 Poldan

Min övertygelse idag är att John Isner fortsätter att underprestera utanför USA. Han har gigantiska problem när han inte spelar inför hemmapublik där han plockat nära 80% av sina atp-poäng i år.

Med det i åtanke och det faktum att Carlos Bercolq senaste åren mäktat med dugliga resultat på snabba underlag gör att 22,5-linan ligger risigt till.

Isner pangade in 29 ess på 17 servegem i första rundan mot Giraldo. Då förstår ni hur dålig han var med tanke på att matchen slutat 4-6,7-5,7-5. Alltså, nästan 30% av Isners vunna poäng i egen serve var ess och ytterligare lika många var otagbara servar. Så, man får lov att konstatera att han kan serva.

Men ute på banan är det inte alls samma spelare som vann ATP Atalanta och tog sig till final i Washington och Cincinnati. Han har tappat set i de fyra senaste matcherna och då har spelarna varit Giraldo, Berdych, Bautista-Agut och Di Wu – bortsett från tjecken är det ett gäng usla spelare.

Samtliga dessa matcher har slutat över 22,5 games och mycket tyder på att det blir så även den här gången.

Berlocq ska med dagens form kunna störa Isner rätt hårt. Han slog en formstark Tursunov i första omgången och har även besegrat Kohlschreiber och Giraldo senaste månaderna. Dessutom har han pressat både Mayer och Baghdatis.

I 19 av höstsäsongens 23 hardcourtmatcher har John Isner spelat över 22 games och då är har motståndarna många gånger varit i sämre skick än Carlos Berlocq.

Överspelet är gångbart här till 1,72.

Poldan - 08 Oktober, 2013, 23:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!