Speltips

Speltips England-Montenegro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-10 21:00 Spela här

Speltips England-Montenegro
Land: Internationell Liga: VM Kval
Odds: 2.38 Speltips: Rooney anytime
2013-10-10 21:00 England-Montenegro Rooney anytime 2.38 RalleArvid

Även om minst ett och ett halvt av mina ögon kommer vara riktade mot Sveriges ödesmatch imorgon så finns det ju även andra länder som spelar ödesmatcher under fredgaskvällen, mitt andra hemland är ett sådant och därav ett halvt öga kommer att riktas mot Wembley likväl.

Efter en väldigt stormig försäsong både vad gäller inställning, ambition, fysisk och psykisk hälsa och spaltmeter av negativ publicitet i pressen så har Wayne Rooney nu återigen visat sig vara i god form och tagit sig tillbaka som den fightande Liverpool-son han är.Målformen har visserligen inte varit den bästa men Rooney är ändå en av ytterst få spelare under denna kaosartade United-höst som varit godkänd och tillochmed väl godkänd rakt igenom.

Förutom att Wazza verkar vara i harmoni och i god fysisk form igen är han även, likt Zlatan, en spelare som ofta höjer sig när det är nyckelmatcher på g. Nu har England två matcher hemma på Wembley och här gör man så gott som alltid mål. Faktum är att man innan senaste 0-0matchen mot Ukraina hade 13 raka matcher utan att misslyckas med konsten att peta in en boll eller fler.

Rooney har gjort flest mål av alla engelska spelare i kvalet hittils, 5 stycken och det är inte bara han som är i form utan även de spelare som förväntas leverera bollar till honom gör det okej i sina klubblag. Chanser kommer skapas mot ett vingklippt bortalags försvar och taggad till tänderna kommer han förmodligen förvalta någon av dessa chanser som dyker upp i boxen eller i djupled. Tilläggas till Rooneys motivation ska även göras att han missade senaste chansen att representera sitt land och vill visa att han är värd och klarar av all press som läggs på honom här ifrån media och fans.

Jonas O har gjort en fin utvärdering av läget i trupperna och visst talar det mesta för att England lyckas klättra över det här första hindret (även fast man aldrig lyckats besegra Montenegro tidigare då man ”bara” har tre kryss) och komma ett steg närmre en bokad flygbiljett till Brasilien, jag tror att Wayne Rooney kommer att vara instrumentell i denna match, bland annat genom minst ett mål.

Hart, Ruddy, Forster, Jagielka, Baines, Cahill, Jones, Walker, Smalling, Gibbs, Gerrard (c), Lampard, Milner, Carrick, Cleverley, Wilshere, Barkley, Rooney, Defoe, Welbeck, Sturridge, Lambert, Townsend.

M Bozovic, Poleksic, V Bozovic, Paviecvic, Jovanovic, Basa, Dzudovic, Savic, Volkov, Kecojevic, Simic, Vukcevic, Zverotic, Pekovic, Drincic, Boskovic, Novakovic, Krkotic, Vucinic (c), Jovetic, Delibasic, Beciraj, Damjanovic, Kasalica.

Rooney att göra mål at anytime finns till 2.38 hos bet365 .com

Lycka till lads och Sverige!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 Oktober, 2013, 16:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!