Speltips

Speltips Simona Halep - Samantha Stosur

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-10-20 11:00 Spela här

Speltips Simona Halep - Samantha Stosur
Land: Moskva Liga: WTA
Odds: olika Speltips: 1 / 2-0 / U22
2013-10-20 11:00 Simona Halep - Samantha Stosur 1 / 2-0 / U22 olika Maestro

Hej!
Igår satt Stosur tillsammans med Halep väldigt fint i tennisdubbeln jag la ut på Twitter och nu så ställs dessa spelare mot varandra i finalen.
Stosur har spelet stabilt hela veckan, som ni alla vet så är hon seg i starten av varje set att hon inte lyckats slipa bort det ännu är helt sjukt, men sedan är hon en stark kämpe som kommer tillbaka in i matcherna.
Hennes främsta vapen är som sagt serven som ger henne en hel del poäng, men samtidigt så bjuder hon på en hel del dubbelfel så det jämnar ut sig.

Halep vad ska jag säga?
Makalös bra turnering hittills ifrån hennes sida hon har verkligen hittat tillbaka till formen och spelet hon hade i US Open och New Heaven.
Lite synd att formen inte kunnat komma lite tidigare då hon hade säkert kunnat slagit sig in bland topp 8 i rakningen(just nu 18 på rakningen) och haft en plats i master slutspelet då jag anser henne vara en bättre spelare en t.ex Kerber.
I Moskva har hon haft en enkel väg fram till finalen trodde att Pavlyuchenkova skulle kunna ge henne motstånd men det blev 6-2 6-1 till Halep och jag är säker att Halep kommer ta tillvara på alla sina chanser hon kommer få i Stosur serve och kommer inte bjuda tillbaka på lika mycket som andra spelare gjort mot Stosur.

Kommer spela 4 olika spel det ger dig som ryggar en möjlighet att välja just ditt spel som passar eller så ryggar du på alla fyra:)

1. Halep 2-0 @3.00
2. Halep första set @1.85
3. Halep raka ettan @1.83
4. Under 22 game @ 1.86

/ Maestro
Twitter: @Maestrobetting9

Maestro - 20 Oktober, 2013, 10:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!