Speltips Simona Halep - Samantha Stosur

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-10-20 11:00
Land: Moskva
Liga: WTA
Odds: olika
Speltips: 1 / 2-0 / U22
Spela på Speltips Simona Halep - Samantha Stosur
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 / 2-0 / U22
Hej!
Igår satt Stosur tillsammans med Halep väldigt fint i tennisdubbeln jag la ut på Twitter och nu så ställs dessa spelare mot varandra i finalen.
Stosur har spelet stabilt hela veckan, som ni alla vet så är hon seg i starten av varje set att hon inte lyckats slipa bort det ännu är helt sjukt, men sedan är hon en stark kämpe som kommer tillbaka in i matcherna.
Hennes främsta vapen är som sagt serven som ger henne en hel del poäng, men samtidigt så bjuder hon på en hel del dubbelfel så det jämnar ut sig.

Halep vad ska jag säga?
Makalös bra turnering hittills ifrån hennes sida hon har verkligen hittat tillbaka till formen och spelet hon hade i US Open och New Heaven.
Lite synd att formen inte kunnat komma lite tidigare då hon hade säkert kunnat slagit sig in bland topp 8 i rakningen(just nu 18 på rakningen) och haft en plats i master slutspelet då jag anser henne vara en bättre spelare en t.ex Kerber.
I Moskva har hon haft en enkel väg fram till finalen trodde att Pavlyuchenkova skulle kunna ge henne motstånd men det blev 6-2 6-1 till Halep och jag är säker att Halep kommer ta tillvara på alla sina chanser hon kommer få i Stosur serve och kommer inte bjuda tillbaka på lika mycket som andra spelare gjort mot Stosur.

Kommer spela 4 olika spel det ger dig som ryggar en möjlighet att välja just ditt spel som passar eller så ryggar du på alla fyra:)

1. Halep 2-0 @3.00
2. Halep första set @1.85
3. Halep raka ettan @1.83
4. Under 22 game @ 1.86

/ Maestro
Twitter: @Maestrobetting9
Spela på Simona Halep - Samantha Stosur hos Betsafe
Maestro - 20 Oktober 2013 - 10:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: