Speltips

Speltips Dallas Stars - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-27 01:00 Spela här

Speltips Dallas Stars - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.20 Speltips: 1
2013-10-27 01:00 Dallas Stars - Winnipeg Jets 1 2.20 master

Har spelat en hel del NHL denna säsong och det har gått rätt så bra. Detta är dock min första NHL-rek på sidan. Hoppas att det går vägen.

Dallas tar emot Winnipeg Jets. Två lag som inte imponerat särskilt mycket än så länge. Tycker ändå att Dallas spelat betydligt bättre av det jag har sett. Hade en period där man fick klara sig utan förstemålvakten Lehtonen och det var just då man spelade dåligt. Eller det var helt enkelt att Ellis inte imponerade i Lehtonens frånvaro. Lehtonen var tillbaka senast och då blev det en klar seger för Dallas - 5-1 hemma mot Calgary. Innan dess hade man två storförluster borta mot LA Kings och Anaheim. Hemma är man vanligtvis starka, förutom en snöplig förlust mot Panthers har man spelat riktigt bra. Bl.a vinster mot Sharks och Washington - lag som är klart bättre än Winnipeg. Dallas spelar en hockey med mycket fart vilket jag tror inte kommer passa Jets.

Jag har inte alls blivit imponerad av Winnipeg i inledningen av säsongen. Majoriteten av sina matcher har man spelat hemma, men även majoriteten av sina matcher har man förlorat. Och nej, Winnipeg är inte bättre borta. Har en usel form med en seger på senaste sex - segern kom dessutom efter straffar.

Dallas och Winnipeg har faktiskt redan möts denna säsong - då spelade Dallas borta och man fick ett kanonodds på tvåan. Lirades såklart. Dallas gick och vann med klara 1-4! Och nu spelar man dessutom hemma, kan väl inte bli sämre?

Lagen har inte ställts mot varandra så ofta på sistone, men detta är samtliga matcher lagen emellan då Dallas varit hemmalag:

Dallas Stars Winnipeg Jets 6 : 1
Dallas Stars Winnipeg Jets 2 : 0
Dallas Stars Winnipeg Jets 2 : 5
Dallas Stars Winnipeg Jets 2 : 1
Dallas Stars Winnipeg Jets 3 : 1
Dallas Stars Winnipeg Jets 2 : 1
Dallas Stars Winnipeg Jets 2 : 1

Lehtonen och Pavelec troliga goalies.

Jag håller helt enkelt Dallas klart högre som lag. Dessutom är Lehtonen tillbaka i mål vilket är ett stort plus. Dallas har som ni ser även lätt för Winnipeg. 1-4 borta för inte länge sedan, bland annat.

Och att vi får 2.20 hemma på Dallas är ett klart överodds som bara måste spelas!

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

EDITERAD 2013-10-26 14.21:19

master - 26 Oktober, 2013, 14:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
haenel - 2013-10-26 20:18:02

Ryggar denna. Bra rek!