Speltips Llodra - Dimitrov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-10-29 14:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Paris
Odds: 1,78
Speltips: Lodra +3,5
Spela på Speltips Llodra - Dimitrov
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Lodra +3,5
Det må vara lite osäkert att spela Llodra just nu och det tycks marknaden hålla med om. Fransmannen släpptes till 2,25 men har driftat över 3,00. Samtidigt är det väldigt osäkert att spela Dimitrov nu också. Han har fått lite för mycket uppmärksamhet senaste veckorna och har ju gjort sig känd för att inte kunna prestera över längre perioder.

Det är inte omöjligt att vi får se en reaktion på Dimitrovs fina veckor nu. Särskilt med tanke på förlusten mot Federer. Då menar jag inte att det är någon skam att förlora mot Fed, men att Dimitrov inte lyckas serva hem andra set och sedan förlora matchen i TB kan nog sätta sina spår.

ATP Paris är som bekant Llodras hemmaborg. Här nådde han semifinal både 2010 och 2012. Vad som är anmärkningsvärt är att fransmannen aldrig varit formtoppad inför Paris men har alltså trots det väldigt fin statistik härifrån.
Att vår serve&volley-specialist förlorade mot Mathieu i Basel är egentligen inte ens anmärkningsvärt. Llodra vinner aldrig några matcher i Basel, förutom om motståndarna verkligen inte vill vinna (läs Gasquet) Jag skulle tro att han inte ville ta ut sig inför Paris eller riskera att ådra sig ytterligare skador.

Llodra vinner nästan 70% av sina inomhusmatcher och håller nära 85% av servegemen inomhus. Det är siffror som skulle göra hela storservar-gänget gröna av avund.

Så den stora frågan idag är hur hans fysiska status är. Förmodligen rätt dålig, men oavsett är jag övertygad om att han, med den sjuka publiken i ryggen, bjuder upp till ordentlig dans.

Dimitrov har 1-0 inbördes i en match där Llodra ändå täckte linan.
Spela på Llodra - Dimitrov hos Unibet
Poldan - 27 Oktober 2013 - 18:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Rappel - 2013-10-28 03:45

Välskriven rek, bra fakta, ryggar däremot inte utan jag väntar ut oddsen på gemspel där jag kommer gå in på över linan. Om nu Llodra håller serv så bra som 85%!! så bör det bli långa set här :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: