Speltips Ferrer - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-11-08 15:00
Land: England
Liga: Slutspel
Odds: 1,57
Tips: Wawrinka
Vi säger tack och hej till Ferrer som jag absolut inte tycker är världens tredje bästa spelare, men som ändå tagit sig till en tredjeplats på rankingen. Orättvist eller inte. Sanningen ligger nog i att sporten tennis i sig inte är särskilt rättvis. Det blir ju fyra, åtminstone tre, helt olika sporter beroende på underlag.

Inte nog med att Ferrer spelmässigt inte är det tredje bästa spelaren på touren, spanjoren är dessutom utmattad. Ja, han har ju till och med angett detta som anledning till förlusterna mot Nadal och Berdych. Nu ställs han mot Stan som bör vara hög av motivation. Det lilla som krävs är att vinna mot Ferrer och sedan hoppas att Nadal gör jobbet. Känns inte helt otroligt? Enligt oddssättarna inträffar detta scenario 55% av utfallen.

Så David har absolut ingenting att spela för, så jag ser ingen anledning till att han skulle spela ordentligt heller. Kanske att han får några tusen extra i fickan vid vinst, men jag har bara så svårt att tro att Ferrer, med två jättedåliga matcher i ryggen, utan motivation, ska slå Wawrinka - med förslitningar, skador och allt vad det innebär att spela inomhus.

Sist David Ferrer hade tre raka förlust var i ATP-slutspelen 2010. Samtliga matcher i raka set och ingen mindre än Söderling förlängde streaken till fyra matcher.

Vi får gå tillbaka till 2008 för att hitta en liknande förlustsvit. Och gissa vad, den inträffade precis under samma period.

Om vi vill vara jävliga och titta på den absolut längsta förlustsviten han haft i karriären får vi gå tillbaka till 2004 - tro fan det var i samband med avslutningen av säsongen även det.

Finns det ett samband måntro? Ladbrokes erbjuder 1,57 på detta och bet365 livestreamar matchen.
Spela på Ferrer - Wawrinka hos Ladbrokes
Spela nu
Poldan - 7 November 2013 - 17:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-11-08 13:00

Floyd. Oddset fanns 07 November 17:38.

XabiAlonso// Spelar medel. Tror inte att Stan har några sånna tankar, han ger sig nog hellre chansen att bli krossad än att inte få chansen att slå Djokovic över huvud taget.

XabiAlonso - 2013-11-08 11:37

Hur hårt spelar du denna Poldan? Är det stora prispengar i semifinal och final? Tänkte om Wawrinka gärna undviker att riskera att bli krossad av Djokovic i en eventuell semifinal.

Floyd_jr - 2013-11-08 00:12

Her også stor tro på at Wawrinka vinner denne. Men den oddsen du har satt finns ikke.
Betfair har 1.49 og jeg kan ikke finne 1.57 noen sted. Er ganske stor forskjell å spille til 1.4 og 1.45 som de andre bookies ligger på.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: