Speltips

Speltips Nashville @ Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-11-13 01:00 Spela här

Speltips Nashville @ Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1,77 Speltips: 2 ML
2013-11-13 01:00 Nashville @ Islanders 2 ML 1,77 waasper

Nashville @ Islanders 2 Moneyline

Har hittat ett kanonodds till nattens NHL.
Har lagt ut några rekar här för längesedan som har varit rent ut sagt skit, men nu tycker jag mig ha hittat en liga som jag behärskar och där jag på sista tiden lyckats pricka hur många rätt som helst.

Tyckte från början att NHL var den mest svåra, men tycker jag börjar få lite mer hum om den nu.

För mig finns det några viktiga komponenter man ska titta efter när man letar vinnare i NHL.
1.Vem står i mål?, är det någon liga som är viktig och beroende av sin målvakt så är det NHL. Det är så pass utslagsgivande att ha en bra målvakt. 2. Kommer laget från en rad förluster? - Det bästa är att hitta ett lag som ligger på den övre halvan av tabellen som kommer från ett par förluster, då ökar chansen att det blir en seger jäntemot om man skulle tippa på ett lite sämre lag som kommer från två vinster.
Men skit i allt det där här nu och till själva reken....

Islanders tar emot Nashville ikväll. Islanders som kommer från fyra raka förluster(på bortaplan). Nu vänder man hem för en rad matcher på hemmais. Motivationen ligger på hemmalaget som naturligtvis vill visa för hemmafansen att man kan spela hockey och ta revansch för den katastrofala turnen man varit på. Dessutom vill man ta revansch på Nashville som man förlorade mot på bortaplan med uddamålet tidigare på säsongen. Nashvlle ställer Mazanec i målet som gjorde sin först match i NHL häromdagen. En match som laget förlorade med 5-0 mot winnipegs. (han stod dock inte hela matchen, släppte in 2 av dem målen). Han ställs mot Kevin Poulin som har mer NHL rutin men ett dåligt facit. Läge för honom att också få lite revansch ikväll.

Mål gjorda denna säsongen Islanders 51. Nashville 37.


Islanders Moneyline 1,77 williamhill. Rygga på egen risk.

waasper - 12 November, 2013, 23:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!