Speltips: Modo - Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-14 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,03
Tips: 1
Halloj!

Ja Färjestad hade Leksand under drygt halva matchen men när man inte gör mål så förlorar man tillslut. Men men nya tag idag då jag sneglar uppåt i norr mot Övik och Modo.

Ett Modo som tar emot ett oerhört sargat Brynäs där både Greg Scott och Simon Löf fick utgå och spelar inte ikväll.

Hemmalaget Modo har nog överraskat många med att trots ett ganska oprövat och budgeterat lag lyckas spela en bra och intressant ishockey. Framförallt ungdomarna Hedberg och Possler har visat vad dom går för och målvakterna Forsberg och Ullmark. Jag trodde personligen aldrig att Modo skulle vara så täta bakåt när man inte gav Starkbaum fortsatt förtroende i laget.
Modo ligger i skrivande stund på en 4:e plats med endast 3 poäng för att gå upp på en 2:a plats. Laget har fin form och har 4 segrar på dom 5 senaste och kommer närmast från en straffseger borta mot Örebro.
Modo är seriens näst sämsta hemmalag vilket är lite konstigt för ett lag som ligger på en 4:e plats i ligan.
Saknas inför kvällen möte: Gustav Possler, David Gunnarsson, Dave Spina ochEdwin Hedberg.

Brynäs då? Jo i förra omgången så fick man med sig 2poäng efter straffar borta mot Växjö efter en storspelande Johan Holmqvist. Dock fick man två tunga skador av poängsprutan Greg Scott som är borta på obestämd tid och även Simon Löf fick utgå skadad. Skadad sedan tidigare är Petri Nokelainen. Laget har kallat upp två juniorer till kvällens möte.
Brynäs ligger på 6:e plats och har 4 poäng upp till att bli 2:a. Även Brynäs har god form med 4 segrar och 1 förlust på dom 5 senaste.
Brynäs är även seriens 3:e bästa bortalag.

Lagen har möts 2 gånger under seriens gång där har det blivit vardera seger. Första mötet vann Brynäs i just Övik med 4-3 efter straffar och i senaste mötet så vann Modo med 3-1 i Gävle.
På lagens 10 senaste möten så har Brynäs 5 segrar och Modo har 5. Det är jämna möten.

Jag tror dock på att Modo kommer ro hem denna match då Brynäs tunga skador gör att man inte blir alltför farliga framåt och jag tror inte Honken lyckas spika igen lika bra som han gjorde i Växjö. Samt att Modo's försvarspel ser alltför stabilt ut och målvakterna glänser match ut och match in.

Nej detta slutar med en Modo seger med 4-1.
Jag spelar en 1:a på Betsafe till 2.03 och testar även en liten slant på Modo över 2.5 mål till 1.90.
  Modo - Brynäs
Spela på Speltips Modo - Brynäs
Haze91 - 14 November 2013 - 17:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
silvefang - 2013-11-14 18:36

RYGGAR HAZE91!!

DJURET - 2013-11-14 17:57

Haze

Tack ocj missförstå mig inte modo är mitt lag :)

Possler har väl bara varit borta 2 matcher, han var med mot linköping när modo vann 5-0 om jag nu inte är helt vilse, sedan kom lite skador på 5 man och raktionen av det torsk hv och blotta förskräckelsen emot örebro.

Ritola och Öberg var tillbaka emot örebro vilket normalt är viktiga pjäser i modo men där såg det ut som det fattades tempo speciellt på sistnämnde.

Nej nu jobbar vi in MoDo.

Forza!!!!!

Haze91 - 2013-11-14 17:42

Tack Djuret för bra resonemang. Du har rätt i att Örebro skulle ha vunnit matchen senast.
Dock så har ju Possler varit borta i några omgångar och ändå har segrarna kommit och jag tror personligen det är dags för de äldre herrarna att ta och kliva fram som Skröder och Påhlsson. Men även Timbellini är på uppåtgående form och han gör ju det han ska göra nu. Det vill säga poäng.
Min känsla är Modo men efter ditt resonemang blev jag dock lite mer osäker. Men det får vi svar om ungefär 4h om hur det gick. Lycka till med dina spel vad det nu är ikväll! =)

DJURET - 2013-11-14 17:24

Helsike vad jag stavade illa :) sorry kalla fingrar :)

DJURET - 2013-11-14 17:23

Sett 80% av modos matcher iår, senast mot örebro var en av dom sämsta iår, enbarr forsberg i kassen som räddade modo nör örebro fullkomligt bombade sönder modo.

Det såg återigen vimsigt och slarvigt ut i modo precis som under tidiga delen av säsongen, att tro att forsbreg/ullmark kommer kunna spika igen på detta sätt varje match är inte soeciellt troligt.

Du nämner brynär skador som "tunga avbräck" medans midis bara får en parantes typ, Possler/Hedberg hae varit modos viktigaste spelare offensivt under deras 8 matchers winning streak, dom saknades också emot örebro och det syntes kan jag lova, modo hade oerhört svårt att skapa något framåt, Gunnarsson/Spina som också saknas är väldigt vikriga pjäser i detta modo.

Får väl hoppas skröder kan hitta nån form av nytändning igen ihop med Kempe.

Skadekaoset i modo gjorde ju också att man kallade "hem" lillnyllet som varit på lån till Rögle och hoppades han skulle kunna ta en stabil plats, men han såg mot örebro INTE ut som en shl spelare ännu, tappade puck enkelt och lyckades slå ifrån sig 2 indianare som ledde till rena frilägen för örebro.


Hoppas på uppryckning av modo, men dessa 4 herrar på skadelistan är oerhört viktiga för modo ska man veta.

Visst kan man slå brynäs men jag har dålig feeling för detta.


Hoppas hoppas jag har fel.

Och lycka till med spelet , detta var bara en inflikning :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Redskins - Giants
Amfotboll - NFL - 1 hcp -5,5
1.68
21:00  West Ham - Leicester
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp 0.0
1.89
21:00  Celta Vigo - Leganes
Fotboll - La Liga - 1
1.95
16:00  Tottenham - West Bromwich
Fotboll - Premier League - 1 och hålla nollan
1.78
13:00  IBK Dalen v Hagunda IF
Innebandy - Allsvenskan Norra - Under 11,5 mål
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming