Speltips Argentina - Bosnien

SPORT

Fotboll

LIGA

Landskamper

PUBLICERAD

17/11/2013 13:41

post-img

Argentina - Bosnien

SPELSTOPP

19/11/2013 02:30

Speltips Argentina - Bosnien

master

master

master

PUBLICERAD

17/11/2013 13:41

PUBLICERAD

17/11/2013 13:41

SPELSTOPP

19/11/2013 02:30

SPORT

Fotboll

LIGA

Landskamper

11
post-img

Argentina - Bosnien

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 8.00
Tips Bosnien + Över 2.5 mål

Det är inte bara Play-off till VM som gäller dessa dagar, utan det är som vanligt landskamper som spelas också. Natten till tisdag ställs Argentina och Bosnien mot varandra - i St.Louis, som nog kommer bli en underhållande match mellan två i grund och botten offensiva lag.

Bosnien har utvecklats rejält som landslag och tog sig för första gången - någonsin - vidare till ett mästerskap. I en relativt lätt grupp kom man 1:a och tog direktplatsen till VM i Brasilien. Dock har man ännu inte ställts på ett riktigt prov, men nu får man verkligen chansen att visa upp sig, då man ställs mot en fantastisk bra nation i Argentina.

Bosnien kan i princip mönstra bästa möjliga lag. Har några defensiva avbräck, men annars en sedvanlig trupp. Dessutom har man förstärkt med 20 årige Schalke-backen, Kolasinac, som valde Bosnien framför Tyskland. Det tog lång tid innan han blev spelklar, men han är alltså nu spelklar och kommer med all sannolikhet få debutera mot Argentina. Inte den lättaste uppgift i en debut, men han får vara glad att han slipper Messi :).

Jo, Argentina är en väldigt bra nation - högt rankad. Men nationen har sina brister - defensiven. Lagets svaghet, helt klart. Vilket också märks på resultaten. Oftast får man se Romero i mål - som inte ens är en startman i Monaco. I backlinjen är det medelmåttiga spelare såsom Zabaleta, Garay, Otamendi, Rojo, och Fernandez. Har några nya backar som stått för några få landskamper. Basanta, Orban och Roncaglia. De två sistnämnda gjorde sin debut i landslaget senast då båda startade i träningsmatchen mot Ecuador för några dagar sedan.

Offensivt sett är man dock - kanske - det starkaste landslaget. Messi, Lavezzi, Higuain, Aguero och Di Maria. Bl.a. Storstjärnor, samtliga. Dock så saknas Messi då han ådrog sig en skada för en vecka sedan och blir borta i ungefär två månader. Tungt avbräck för Argentina då han är deras bästa spelare, men man har trots det, riktigt bra anfallsuppsättning. Förutom Messi saknar man backarna Coloccini, Campagnaro som jag ser som viktiga.

Argentina spelade match så sent som för några dagar sedan mot mediokra Ecuador där slutresultatet skrevs till tråkiga 0-0. Konstigt nog. Men Ecuador är totalt värdelösa och hade inte så mycket att säga om i offensiv väg, medan Argentina inte var effektiva.

Nu. Bara några få dagar senare möter man ett ännu bättre lag - Bosnien. Och Sabella lär nog fortsätta testa nya spelare. Roncaglia och Orban får troligen återigen lite speltid. Palacio kan starta där framme. Jag tror inte att Argentina bryr sig särskilt mycket om träningsmatcher, vilket vi bl.a fick se mot Ecuador.

Bosnien å andra sidan. Klara för VM och gör sin första match efter vinsten mot Litauen som tog de vidare till VM. Lite mer utvilade spelare än Argentinas då Argentina som tidigare sagt hade match bara för några dagar sedan. Bosniens tränare, Susic, är inte villig att möblera om i laget då han ser detta som en tävlingsmatch då det är en match mot ett kvalificerat motstånd. Han vill se sitt lag visa upp sig mot bättre motstånd, något man ännu inte riktigt fått visa då man mött lite sämre motstånd. Så, vänta er en stark uppställning av Susic och Bosnien.

Bosnien - trolig startelva:
Begovic
Vrsajevic-Bicackic-Spahic-Kolasinac
Pjanic-Medunjanin
Misimovic-Salihovic
Ibisevic-Dzeko

Argentina - trolig startleva:
Romero
Roncaglia-Garay-Otamendi-Rojo
Biglia-Mascherano
Di Maria-Aguero-Rodriguez
Palacio

Jag ser Argentina som ett bättre lag och större nation, men en träningsmatch är en träningsmatch. Bosnien är troligen mer motiverade vilket spelar stor roll i sådana här matcher. Bosnien är betydligt bättre än Ecuador så Argentina kommer nog få ställas på prov flera gånger om. Stor chans till skräll. Defensiva avbräck i båda lagen - och en vass offensiv i båda lagen - tror jag leder till en målrik tillställning där jag tror och hoppas att Bosnien drar det längsta strået.


Bosnien+Ö 2.5 mål @ 8.00 är smaskigt och värt en peng.
Raka spelet på Bosnien finns till 5.50 som också är värt att spelas.
Över 2.5 mål känns som det säkraste - finns till 1.72 vilket är klart godkänt.
-

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip

Argentina - Bosnien

SPELSTOPP

19/11/2013 02:30

Argentina - Bosnien

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 8.00
Tips Bosnien + Över 2.5 mål

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Daniel -  18 Nov - 22:45
Inget värde i det alls för Bosnien kommer inte vinna. Argentinas trupp är betydligt bättre och de är starkare på alla positioner. Visst de är klara för VM och gjorde många mål i kvalet men vilka topplag mötte dom då? Grekland? Slovakien? Litauen?

Ni har tagit er till VM. Grattis! Men sluta tro att ni är bättre än vad ni är. ;)
master -  18 Nov - 22:05
På tal om Ecuador. Deras imponerande insats i kvalet beror ENDAST på hemmaspelet. När dem mötte Argentina häromdagen spelade man 0-0. Och det var en neutral plan om jag inte missminner mig.

Hursomhelst, vi snackar om ett spel där det finns spelvärde i. Visst är Argentina en bättre och större nation, men vi snackar ändå om ett lag som kommer spela i VM nästa år och som gjorde nästflest(?) mål i kvalet till VM.
Carrot -  18 Nov - 17:17
Sämsta reken. 100 % säker på att du e från Bosnien . Bosnien vinner inte mot Argentina 1 av 10 ens. Du skriver att Argentinas försvar e dåligt men Bosniens försvar e sämre och offensivt är Argentina oxå mkt starkare / 2-0 Argentina.
Absolut -  18 Nov - 16:43
Får göra precis som Haze och komma med ett försvar då jag inte kan se vart jag dissar reken? Påtalar bara det att Ecuador inte är ett mediokert lag, kom före Uruguay vilket jag tror många håller som ett riktigt bra landslag! Var bara ett litet "heads-up" för de som inte vet hur sydamerikanska kvalet slutade, nu handlar ju reken inte om Ecuador, men den innehåller påståenden om dem som jag påtalar och vill få upp ögonen för dem som tror på allt de läser...
Haze -  18 Nov - 15:25
Liljeholm

Förmodar att du bland annat syftade på mig. Om du läser vad jag skev igen så kritiserade jag endast påståendet att Argentinas defensiva spelare skulle vara medelmåttor. Reken är bra och det finns klar värde i det. Nu har jag inte sett oddsen men ö 1,5 mål för Bosnien skulle locka om det ger högt odds.

Som sagt jag gillar reken och hade endast synpunkter på 1 punkt. Dessutom är jag den siste som skulle vilja tala ner en rek. Men ja som sagt syns det tydligt att jag enbart kritiserar en punkt och inte själva reken.
master -  18 Nov - 13:56
Precis, detta är inget MAXSPEL. Mer av SPELVÄRDE.
-
Ecuador hade inte ens hemmaplan och Argentina lyckades inte vinna. Ecuador är URUSLA när dem inte spelar hemma.
Liljeholm -  18 Nov - 13:43
Haha, det verkar vara kul att dissa spel på denna sida. Tror ni att Master tror att det är fifty fifty att den går in? Isf lär ni läsa på lite om spelvärde. Spelet bygger på att han tror att spelet går in mer än 1/8...

Sluta vara så jävla dryga...

Lycka till med ditt spel Master!
Absolut -  18 Nov - 12:07
Skrev ett längre inlägg men vart utkastad från mobilen när jag skulle posta, men i vilket fall skriver jag lite kortare. Ecuador kom före Uruguay i vm-kvalet och så mediokra är de väl inte då?! Du verkar chansa på att både lag och spelare är mediokra då du skriver, eller är du inte påläst på dessa lag? Knep bl a minst 1 poäng hemma mot samtliga lag i kvalet!
Daniel -  18 Nov - 11:41
Master du var bosnier va? Visst finns chansen att ni tar poäng men vinna? Aldrig!

3-1 Argentina.
master -  17 Nov - 23:22
Haze
Jag kanske var lite för hård där, men anledningen till varför jag skrev så är nog för att jag håller dem offensiva spelarna BETYDLIGT högre än defensiva - stor skillnad.

Bosniens försvar är heller inte jättebra. Men som sagt - Argentinas offensiv och defensiv är det stor klasskillnad på vilket ledde att jag överdrev en aning. Om du förstår mig.

Egentligen är det bara högerbacken i Bosnien som inte håller nån vidare klass(men har är en ersättare). Mujdza från bundesliga brukar spela där som håller någorlunda bra nivå(skadad). Bicackic(Braunschweig), inte direkt dåligt då det fortsatt är bundesliga. Spahic behövs ingen större förklaring, Leverkusen nu, men har spelat i andra ganska så stora klubbar. Kolasinac, talang från Schalke, som fått bra med speltid.
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

13:30

27 Apr

West Ham - Liverpool

Fotboll - Premier League

1 asian +1

2.00

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:30

27 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.88

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

14:00

27 Apr

D. Medvedev - M. Arnaldi

Tennis - ATP Madrid

Medvedev -3,5

1.97

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

27 Apr

Gefle - Sandviken

Fotboll - Superettan

BLGM

1.75

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

15:15

27 Apr

Rögle - Skellefteå

Ishockey - SHL

2 ML

2.28

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

27 Apr

Manchester United - Burnley

Fotboll - Premier League

BLGM & Ö2,5 mål

1.66

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:00

27 Apr

Juventus - Milan

Fotboll - Serie A

1

2.12

Idag
Live
Leboff

Leboff

18:20

27 Apr

Plats

1.85

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

27 Apr

Leverkusen - Stuttgart

Fotboll - Bundesliga

Över 3 mål

1.88

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

20:00

27 Apr

NY Islanders - Carolina

Ishockey - NHL

2

2.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

20:45

27 Apr

Lazio - Verona

Fotboll - Serie A

1 och under 4.5 mål

1.88

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

27 Apr

Atletico Madrid - At. Bilbao

Fotboll - La Liga

Över 9,5 hörnor

1.70

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

27 Apr

Aston Villa - Chelsea

Fotboll - Premier League

1 över 5,5 hörnor

1.75

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

00:00

28 Apr

Vegas - Dallas

Ishockey - NHL

1 inkl ot och straffar

1.90

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

28 Apr

T. Seyboth Wild - C. Alcaraz

Tennis - ATP Madrid

Alcaraz -4,5

1.91

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

28 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.56

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

28 Apr

Värnamo - Halmstad

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.86

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

28 Apr

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Trippelkombo

7.25

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

16:30

28 Apr

Ljugarbänken omgång 6

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

8.50

Idag
Live
Polsater

Polsater

16:30

28 Apr

Häcken - Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

2 asian +1,5

1.63

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:00

28 Apr

Napoli - Roma

Fotboll - Serie A

1

2.00

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

28 Apr

Real Betis - Sevilla

Fotboll - La Liga

Isco kort i matchen

3.60

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

29 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.65

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4 Fotboll
15552 kr
Leboff

Leboff

16:20

27 Apr

V75 Tips Örebro 27/4 Trav
1296 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

28 Apr

Europatipset Tips 28/4 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4

Fotboll

15552 kr

Leboff

Leboff

16:20

27 Apr

V75 Tips Örebro 27/4

Trav

1296 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

28 Apr

Europatipset Tips 28/4

Fotboll

5184 kr