Speltips

Speltips Djurgårdens IF IBF v Pixbo Wallenstam IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2013-11-20 19:00 Spela här

Speltips Djurgårdens IF IBF v  Pixbo Wallenstam IBK
Land: Sverige Liga: Superligan Damer
Odds: 2,30 Speltips: 1 (-2,5)
2013-11-20 19:00 Djurgårdens IF IBF v Pixbo Wallenstam IBK 1 (-2,5) 2,30 IB.

TV4sport är på plats för att sända matchen så där kan ni se den live.

Serietrean Djurgården tar emot seriefemman Pixbo. Jämt kan tyckas men sett mellan kvaliten i lagen så finns det en större skillnad. I Djurgården hittar vi troligen världens bästa spelare på damsidan i Emelie Lindström. Oerhört skicklig med klubban och står för nästan allt i Djurgården.

Djurgården har radat upp 6 raka vinster. Nu har man inte mött några jättehöjdare förutom Falun som man slog med 7-4. Men målskyttet har inte knackat iaf. Pixbo däremot har hamnat i en liten svacka med 2 raka förluster samt endast 2 segrar på sina 6 senaste matcher. Kollar vi lite närmare så höjer en del på ögonbrynen då man förlorade borta mot usla Jönköping med 7-5.

Pixbo har en bra trupp. Man har Julia Larsson som gjort en hel del mål denna säsong. Inför säsongen värvade man in en av Sveriges bästa backar i Emelie Wibron. Tokgiven i landslaget MEN, blev nu petad till VM. Det är väl då man oftast vill visa att förbundskaptenen gjorde fel. Tyvärr så missar Pixbos storback Wibron denna match. Tungt avbräck givetvis. Ska innebära någon extra kasse för Djurgården och en mindre för Pixbo.

Matchen i matchen kan bli lite oväntat målvakterna. Båda två är uttagna till VM som debutanter. Men i denna match ska det inte spela så stor roll enligt mig. Djurgården har gjort hela 21 mål fler än Pixbo vilket visar vilken bredd man har. Få stopp på Larsson och Helin så ska det ordna sig.

2,30 är ett högt odds hos Svenska Spel till skillnad från resterande bolag som ligger på 2,00. Finner ett bra värde i detta spel och vi spelar detta odds hos Svenska Spel Vi slänger in 2/5 units på detta spel.

TV4sport 19:00!

IB. - 20 November, 2013, 13:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!