Speltips FBC Uppsala v Täby IS IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-11-23 17:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Damer
Odds: 2,55
Speltips: 2
Spela på Speltips FBC Uppsala v Täby IS IBK
Börja spela här
Spela på 2
FBC Uppsala v Täby IS IBK

Vårt hopp på damsidan börjar allt mer mörkna. Uppsala har kämpat flera år för att få upp ett damlag i högsta serien. Tyvärr ser det ut att bli kortvarigt. Efter 1 vinst och 10 förluster så ligger man verkligen toksist.

Mycket har klickat. Framförallt målskyttet. Endast 29 mål framåt och det är verkligen inte bra. Många tjejer är unga och det har visat sig. Misstagen är för många och man sätter sig själva i svåra situationer. Man har endast tre spelare som levererar och det är ”storstjärnan” Wiki, Delgado-Johansson samt Sparf. Laget lever mycket på dessa spelare. Tyvärr har man bara 1-2 backar som håller klass bakåt. U19-tjejerna Gabrielsson och Andersson. En som räddat laget gång på gång är målvakten Gräll. Tyvärr får hon jobba arslet av sig match efter match då försvaret inte håller.

Surrade med Täbys före detta coach som tyckte att de var knapp fördel Täby här. En jämn match att vänta helt klart. Louise Wikström, där har ni Täbys storstjärna som precis blivit uttagen till VM. 13 mål framåt denna säsong är bäst i laget och tätt efter har vi Attermo på 9 mål. Täby har något bredare lag på 2-3 femmor vilket är bättre än Uppsalas i mina ögon. Täby har imponerat mer resultatmässigt. Har slagit svenska mästarna Rönnby, förlorat knappt mot Mora (som slog Uppsala med tvåsiffrigt) och spelat jämnt ett flertal matcher.

Tycker värdet är enormt här. Här kan vi vinna stort och när jag tycker att oddset är 0,55 för högt så spelar vi 5/5 units på Täby IS IBK till 2,55 hos Svenska Spel
Spela på FBC Uppsala v Täby IS IBK hos Svenska Spel
IB. - 21 November 2013 - 23:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
triumfen - 2013-11-22 16:01

Bet365 ger 1.85 på täby. Tråkigt då man enbart lirar där. Bra rek dock!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: