Speltips

Speltips Newcastle - Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-23 16:00 Spela här

Speltips Newcastle - Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,20 Speltips: Loic Remy målskytt
2013-11-23 16:00 Newcastle - Norwich Loic Remy målskytt 2,20 Hallberg_GTE

Newcastle tar på lördagseftermiddagen emot Norwich hemma på St. James Park i en match där Newcastle på förhand tilldelas favoritskapet eftersom man för tillfället och i grund och botten är ett bättre lag än vad Norwich är, eftersom Newcastle har en bättre formkurva än vad Norwich har, eftersom Newcastle kommer med två tunga skalper i ryggen (Chelsea (h) 2-0 och Tottenham (b) 0-1) och till sist eftersom Norwich är det uselt lag på bortaplan.

Efter en minst sagt knackig inledning på säsongen av Newcastle så har dem allt eftersom fått spelet att klicka alltmer lagdelarna emellan och det är snudd på målgaranti i varenda match som Newcastle spelar. Av lagets 11 matcher såhär långt har man nätat i 9 st utav dem, och en bidragande orsak till att målskyttet klickar (förutom ett väl fungerande spel över hela planen) stavas LOIC REMY.

Loic Remy har i dem sju senaste matcherna nätat i fem av dem och det är mot Tottenham, Chelsea, Cardiff (2 st), Everton och Hull (2 st). Hade det inte varit för att Remy varit skadad (?) inledningsvis av säsongen så är jag övertygad om att fransmannen hade legat högre upp i skytteligan, och detsamma gäller även Newcastle som lag.

Jag nämnde inledningsvis att Norwich var ett uselt lag på bortaplan. Och ja tittar, dem har visserligen inte haft det lättaste bortaschemat hittills (Hull 1-0, Tottenham 2-0, Stoke 0-1, Arsenal 4-1, Man City 7-0) men statistiken talar för sig själv i det här fallet. Och att åka och möta Newcastle med ett stort självförtroende och en god form på St. James Park är enligt mig nästan lika svårt som att åka till White Hart Lane, Emirates eller Etihad Stadium och plocka poäng.

Jag tycker inte att så mycket mer motivering för det här spelet behövs. Newcastle bör ha ett bra självförtroende samtidigt som man är i god form och man tar emot ett Norwich vars bortaspel är näst sämst i hela ligan. Därtill har man en av ligans bästa anfallare i god målform som ligger och hotar i skytteliggatoppen tillsammans med spelare som Suarez, Aguero, Sturrigde och Van Persie.

För mig är det som bäddat att Loic Remy gör mål. 2,20 på att han gör det är taget.

EDITERAD 2013-11-22 20.50:14

Hallberg_GTE - 22 November, 2013, 20:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-11-23 00:14:12

Bra rek