Speltips

Speltips Orlando Magic - Phoenix Suns

Sport: Basket Spelstopp: 2013-11-25 00:00 Spela här

Speltips Orlando Magic - Phoenix Suns
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Magic
2013-11-25 00:00 Orlando Magic - Phoenix Suns Magic 1.83 BettingNBA

Orlando Magic är ett lag som varierar sina prestationer sjukt mycket, i sina bästa stunder är man faktiskt väldigt bra som man bevisade bla igår mot Heat och när man spelar som sämst då är man kanske bland dom sämsta i ligan, så det är svårt att veta vart man har Magic men en sak är säker och det är att man är bra på sin hemmaplan!
Magic har 4 vinster och 8 förluster denna säsong, alla lagets vinster har kommit just på hemmaplan.
Finns inga nya skador i laget och nu har man också fått tillbaka Glen Davis från skada och den comebacken kommer bara göra Magic bättre!

Suns då... man började säsongen sjukt bra och imponerade väldigt mycket men nu på senare tid har laget tappat och börjar nu prestera ungefär på den nivån man förväntar sig nämligen i botten!
Suns har några skador i laget och bla en på enligt mig deras bästa spelare Eric Bledsoe och han kommer troligtvis inte till spel inatt heller och det är såklart ett tufft avbräck för Suns.

Dessutom har Magic vunnit 5 av dom 5 senaste matcherna mot just Suns och Magic har även vunnit dom 5 senaste hemmamatcherna mot Suns.

Det jag tycker talar för Magic inatt är:
* Hemmafördel
* Starkare bänk
* Bra facit mot Suns

Det jag tycker är farligt med denna spel är om Suns får igång sitt 3poängsskytte med PJ Tucker, Dragic och Green osv, då kommer Suns bli farliga men annars ser jag helt ärligt inte så mycket som talar för Suns.
Magic är dock b2b måste nämnas men det ser jag inte som någon stor fara eftersom dessa spelare är tränade för att klara av och spela b2b så det bör inte vara några problem!


Lycka till vid rygg!

BettingNBA - 24 November, 2013, 21:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!