Speltips

Speltips Södertälje v Västerås

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-12-03 19:00 Spela här

Speltips Södertälje v Västerås
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,00 Speltips: 2
2013-12-03 19:00 Södertälje v Västerås 2 2,00 holms

Först och främst. Det är ingen slump att Gurkorna plockat 20 poäng fler än vad Södertälje hittills har gjort.
Att SSK däremot skulle ligga sist efter så pass många spelade omgångar, det var inte lika väntat. Men man verkar inte vara så pass mycket bättre än så här.
Och när ett lag har motgångar, i vilken sport det än handlar om, ja då brukar allt jävla elände komma på löpande band.
Vilket SSK nu får erfara. I det här trassliga läget, då vill du INTE ha en massa skador på minuskontot. Men det är precis vad som skett nu.
I fredags fick Pastrnak och Fleury kasta in handdukarna efter oturliga smällar. Och med tanke på att man dagarna innan fick Johan Jonsson och Jonas Engström skadade, ja då börjar det se tunt ut. Bredden att ersätta dessaa med en halvvändning, de resurserna har inte SSK årgång 13/14.

Och det blir ju inte lättare då man tar emot ett av de mest formstarka lagen i serien, Västerås.
Fem raka segrar, varav två efter förlängning. Det fungerar bra i svartgult nu. Det borde kanske ha varit sex raka segrar om man inte stött på en bedrövlig domare i bortamatchen med Rögle, men det är väl historia nu.
Västerås kommer till spel utan Andreas Frisk och unge Kevin Weiskog. Långt mycket mindre trassligt än vad SSK har på samma minuskonto.
Dessutom gör en ny kanadick debut i gurkdressen, Stefan Legein. Inte sprutat in några poäng i AHL, men där han däremot gjort mycket annan nytta i sitt Manchester Monarchs. Kommer bli en tillgång för VIK.

Det vore på något sätt tragiskt om klassiska SSK åkte ur och fick börja spela gärdsgårdshockey i division ett. Men just nu ser det inte så jävla lovande ut. Och det känns här som om man möter Västerås vid helt fel tillfälle. Tunga skador och gäster i praktform.
Bra tvåa, helt enkelt.

holms - 02 December, 2013, 23:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!